Ανάκληση σοκολάτας από τον ΕΦΕΤ λόγω αλλεργιογόνου ουσίας

Στα πλαίσια της ενημέρωσης σε θέματα δημόσιας υγείας και πρόληψης ασθενειών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, γνωστοποιείται από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Δήμου Χαλανδρίου ότι ο Ε.Φ.Ε.Τ. ανακάλεσε ως μη ασφαλές τρόφιμο τη σοκολάτα γάλακτος με την επωνυμία «MAX PERRY».

Το προϊόν ακακλήθηκε γιατί ανιχνεύτηκε στη σύστασή του η αλλεργιογόνος ουσία αραχίδα, η οποία δεν αναγραφόταν στην επισήμανση των συστατικών του προϊόντος. Το προϊόν διατίθετο σε συσκευασία των 100 γρ. με ημερομηνία λήξης 19/06/21.

Το γεγονός διαπιστώθηκε έπειτα από χημικές αναλύσεις, σε τυχαίο δείγμα που συνέλεξε η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στα πλαίσια των προβλεπόμενων ελέγχων.

Καλούνται όσοι έχουν προμηθευτεί το προϊόν και είναι αλλεργικοί στην αραχίδα, να μην το καταναλώσουν.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
EFET1

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται μπάρες πρωτεΐνης

  

Περισσότερα
Allergia se rouxa kai yfasmata

Δερματική Αλλεργία σε Ρούχα και Υφάσματα. Ποιες οι Αιτίες και Μέτρα Πρόληψης

  

Περισσότερα
asfalh trofma Pasxa25_1

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  

Περισσότερα
Μάιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031