Title Image

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο ποδοσφαίρου Νίκος Πέρκιζας (Γήπεδο με προδιαγραφές FIFA)

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο ποδοσφαίρου Νίκος Πέρκιζας (Γήπεδο με προδιαγραφές FIFA)

Από την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, το γήπεδο του ποδοσφαίρου και ο στίβος στο Αθλητικό Κέντρο « Ν. Πέρκιζας» θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό επ΄ αόριστον για λόγους ασφαλείας λόγω εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών.

Οι εργασίες αφορούν στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA. Μετά τις αποξηλώσεις του παλιού χλοοτάπητα θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες για την σωστή διαμόρφωση του εδάφους και στο τέλος θα εγκατασταθεί ο νέος χλοοτάπητας. Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία παρέμβαση, οι ομάδες ποδοσφαίρου, τα σχολεία και γενικότερα οι αθλούμενοι θα αποκτήσουν ένα ασφαλές, λειτουργικό και αξιοπρεπές γήπεδο ποδοσφαίρου, ικανού να φιλοξενήσει σοβαρά αθλητικά γεγονότα και να στηρίξει την πορεία των αθλητικών συλλόγων της πόλης. Είχε προηγηθεί πέρυσι η αντικατάσταση των καθισμάτων στις κερκίδες και η αλλαγή του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων, ενώ σειρά έχει επίσης μια σημαντική παρέμβαση στις τουαλέτες του γηπέδου.