Ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση δέντρου που έπεσε από τους δυνατούς ανέμους – Άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου

oloklirothiike_apomakrisi_dendrou_pou_epese_apo_dynatous anemous_6

Μετά από μια δύσκολη, ολονύχτια επιχείρηση ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Αυγούστου, η αποκατάσταση του προβλήματος που προκλήθηκε από πτώση δέντρου λόγω των ισχυρών ανέμων, στην πλατεία Φλύας.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπηρεσιών Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Δημήτρη Βασιλόπουλου.

Μετά την υποχρεωτική διακοπή του ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ, ξεκίνησε άμεσα η κοπή και η απομάκρυνση του δέντρου. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους τους εργαζομένους του δήμου, στους αντιδημάρχους Δημήτρη Βασιλόπουλο και Κωστα Ευθυμίου για την ταχύτητα και τα αντανακλαστικά. Ευχαρίστησε ακόμα την ΚΟΙΝΣΕΠ ένταξης των Ρομά  “Πρασινοτεχνική” που συνέδραμε την προσπάθεια καθώς και στον εξωτερικό συνεργάτη του Δήμου με τον μεγάλο γερανό, που ανταποκρίθηκε άμεσα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου «Ο Ευριπίδης» στηρίζει τη συνέχιση λειτουργίας της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων 

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου «Ο Ευριπίδης» εκφράζει την έντονη ανησυχία και τη βαθιά του θλίψη για την αναστολή λειτουργίας της

Περισσότερα

Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου: Να συνεχιστεί η λειτουργία της δομής ασυνόδευτων ανηλίκων στο Χαλάνδρι

Με αφορμή την αναστολή της λειτουργίας της δομής ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων στο Χαλάνδρι, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου εξέδωσε

Περισσότερα
Μάιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031