Αντιδήμαρχοι-Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι

Σέργιος Γκάκας

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Σπούδασε θέατρο στο πανεπιστήµιο PARIS – VIII.  Ιδρυτικό µέλος του θιάσου Άστεγοι και του πειρατικού ραδιοσταθµού Κοκκινοσκουφίτσα στα FM. Yπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Nέων Χαλανδρίου Κώστας Βάρναλης, έφορος του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου. Από το 1979 εργάζεται ως σκηνοθέτης.

Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, τη Λυρική Σκηνή, τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα Καλαμάτας, Ρόδου, Λαμίας, το Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Θέατρο της Άνοιξης, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, τους Ex Animo κ.ά. Έχει σκηνοθετήσει και επεξεργαστεί δραματουργικά, έργα των Σεβαστίκογλου, Τερζάκη, Άκη Δήμου, Ποντίκα, Θωμά Κοροβίνη, Ιωάννας Καρυστιάνη, Παύλου Μάτεσι, Σαίξπηρ, Τσέχοφ, Μπρεχτ, Μπύχνερ, Μαριβώ, Σινιστέρρα, Μπέρνχαρντ, ντε Μυσσέ, Ιονέσκο κ.ά.

Για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως παραγωγός στο Πρώτο και το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Έχει γράψει 4 θεατρικά έργα για παιδιά, διηγήματα και δύο μυθιστορήματα (Κάσκο και Στάχτες) που έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορούν στη Γαλλία, την Ιταλία, την Αγγλία και τις Η.Π.Α.

Είναι μέλος της «Αντίστασης με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» από την ίδρυσή της.

Κώστας Γερολυμάτος

Αντιδήμαρχος Τεχνικής υπηρεσίας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1970. Είναι έγγαμος µε δύο παιδιά. Είναι Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός και εργαζόταν ως μηχανικός κατασκευής και υπεύθυνος ασφάλειας της εργασίας σε έργα υποδομής και στην βιομηχανία. Μέλος και πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου των Μεταλλειολόγων φοιτητών του ΕΜΠ και του αντίστοιχου συλλόγου μεταπτυχιακών, μέλος του συνδικάτου Οικοδόμων  (παράρτημα μετρό). Μέλος της επιτροπής για τη διάσωση του εργοστασίου Δουζένη, της επιτροπής αγώνα ενάντια στην ανέγερση του Υπουργείου Οικονοµικών στο Νοµισµατοκοπείο, της επιτροπής αγώνα γονέων από τους α’ β’ γ’ ε’ στ’ ζ’ η’ θ’ παιδικούς σταθμούς το 2011 και της επιτροπής αγώνα ενάντια στην κεραία της Wind στην οδό Σαρανταπόρου στο κάτω Χαλάνδρι. Εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων του  4ου δημοτικού σχολείου στην ένωση Γονέων. Είναι υπεύθυνος έναντι του νόµου για την ιστοσελίδα stasi.gr. Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γονέων Χαλανδρίου. Πολιτικά ανήκει στο 62% του ΟΧΙ του Ελληνικού λαού.

Έλενα Χριστούλη

Αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών – Κοινωνικής Μέριμνας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 14 ετών κατέφυγε στον θίασο των «Άστεγων» στο Χαλάνδρι. Αργότερα, σπούδασε οικονοµικά στο Πανεπιστήµιο Πειραιά, θέατρο στη σχολή Βεάκη και εικαστικά στη σχολή Βακαλό. Εργάζεται ως σκηνογράφος στο θέατρο, στον κινηµατογράφο, στην τηλεόραση και στη διαφήµιση από το 1987. Από τα µαθητικά της χρόνια εντάχτηκε στην αριστερά με ενεργό συμμετοχή στα κινήματα αλληλεγγύης και δικαιωμάτων καθώς και στα κινήματα που αναπτύχθηκαν στην πόλη. Στις δημοτικές εκλογές του 2002 ήταν υποψήφια µε τους «Πολίτες του Χαλανδρίου». Από το 2006 συµµετέχει στην «ΑντίΣΤαΣΗ µε τους Πολίτες του Χαλανδρίου» και ήταν υποψήφια στις εκλογές του 2006 και του 2010. Ιδρυτικό µέλος της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Μαζί να τα Φάµε».

Κουράσης Ευθύμιος

Αντιδήμαρχος Παιδείας – Προσχολικής αγωγής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Τεχνολόγος καθηγητής στη Σιβιτανίδειο Σχολή . Έχει διατελέσει μέλος διοικητικού συμβουλίου συλλόγου γονέων & κηδεμόνων στο Χαλάνδρι και του πανελλήνιου συλλόγου αναπληρωτών καθηγητών καθώς και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σιβιτανιδείου .

Δημήτριος Χριστουλάκης

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Καθαριότητας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στο Ρέθυµνο το 1948. Ζει στο Χαλάνδρι από το 1951. Συµµετείχε στους αγώνες για το 1-1-4, το 15% για την Παιδεία, το Κυπριακό, στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 και στους κοινωνικούς αγώνες της µεταπολίτευσης ως ανένταχτος. Ιδρυτικό µέλος του Συλλόγου Νέων Χαλανδρίου «Κώστας Βάρναλης», της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» και του Συλλόγου Τούφας-Μεταµόρφωσης- Φραγκοκκλησιάς». Υπήρξε µέλος του Φιλοπρόοδου Οµίλου Τούφας (ΦΟΤ). Ήταν µέλος της Επιτροπής για τη σωτηρία του εργοστασίου Δουζένη. Είναι µέλος του Συλλόγου Προστασίας της Ρεµατιάς. Υποψήφιος µε τη δηµοτική συνεργασία «ΑντίΣΤαΣΗ µε τους Πολίτες του Χαλανδρίου» το 2010. Μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χαλανδρίου «Μαζί να τα Φάµε».

Γεράσιμος Λυμπεράτος

Εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Σπούδασε Χηµικός Μηχανικός στα Πανεπιστήµια ΜΙΤ και CALTECH των ΗΠΑ και ήταν Καθηγητής στα Πανεπιστήµια της Φλόριντα (1983-1990) και Πατρών (1990-2011). Από το 2011 είναι Καθηγητής Χηµικών Μηχανικών του ΕΜΠ και κατοικεί ξανά στο Χαλάνδρι. Έχει εκτεταµένη διδακτική και ερευνητική εµπειρία σε θέµατα περιβαλλοντικής βιοτεχνολογίας και ιδιαιτέρως επεξεργασίας και διαχείρισης υγρών και στερεών αποβλήτων. Έχει διατελέσει µέλος του ΔΣ του Συλλόγου µελών ΔΕΠ του Πανεπιστηµίου Πατρών και µέλος της Διοικούσας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος. Το 2012 ίδρυσε τον Ελληνικό Υδατικό Σύνδεσµο (επιστηµονική εταιρεία µε αντικείµενο το νερό και τα απόβλητα). Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Μέλος της δηµοτικής παράταξης «ΑντίΣΤαΣΗ µε τους Πολίτες του Χαλανδρίου». Είναι εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος  για θέματα ανακύκλωσης από το Σεπτέμβριο του 2014.

Ευγενία Κατούφα

Εντεταλμένη σύμβουλος για τον συντονισμό λειτουργίας των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1959 στην  Ευρωστίνη Κορινθίας. Είναι έγγαμη και μητέρα 4 τέκνων.  Αποφοίτησε από το Λύκειο Κορίνθου και αργότερα σπούδασε: στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, στο ΤΕΙ Αθήνας (Κοινωνική Εργασία) και στο ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο (Κοινωνική Πολιτική). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Εργάστηκε  επί 33 χρόνια στην ΕΡΤ  (Διεύθυνση Ειδήσεων ΕΡΑ) και έχει συνεργαστεί με έντυπα τοπικού ενδιαφέροντος (μεταξύ των οποίων η «Φλυαρία του Χαλανδρίου»). Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, του  Ευρωπαϊκού Δικτύου Ελληνίδων Δημοσιογράφων, του Δικτύου για τα Δικαιώματα των Παιδιών (ιδρυτικό μέλος), του διεθνούς οργανισμού για την παγκόσμια φιλία και την εκπαίδευση στην ειρήνη CISV (που τελεί σε συνεργασία με την Ουνέσκο και το συμβούλιο της Ευρώπης), του Συμβουλίου Επιμόρφωσης στην Κοινωνική Εργασία, της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής της Εκκλησίας για Γυναικεία  Θέματα, του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων και του Κέντρου Μελετών Πολύτεκνης Μητέρας  «ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΡΓΟΝ». Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου (2004-2008)

Έχει επιμεληθεί τις εκδόσεις των βιβλίων:   «ΠΟΙΗΜΑΤΑ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ»  και «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ» .Έχει τιμηθεί με το Βραβείο του ιδρύματος ΜΠΟΤΣΗ για το ανθρωπιστικό ρεπορτάζ,  με έπαινο και αργότερα με το βραβείο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ   ΓΥΝΑΙΚΑΣ για το φεμινιστικό ρεπορτάζ.

male
Κωνσταντίνος Τσίγκος

Εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα Αθλητισμού

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πρώην αθλητής και προπονητής βόλεϊ Πρώην ταμίας του Δ.Σ. Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Βόλεϊ. Εργάστηκε στην Ιονική Τράπεζα και τα τελευταία χρόνια διηύθυνε το πολιτιστικό site Culturenow.gr και τα περιοδικά για τέχνη και πολιτισμό Momento και Culturenow mag.

Εμφάνιση μπάρας
Κρύψιμο μπάρας
Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση