Βravo 2019: Πείτε Bravo στις καλές πρακτικές του δήμου ΧαλανδρίουΟ Δήμος Χαλανδρίου συμμετέχει στον μεγαλύτερο θεσμό επιβράβευσης καλών πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξής, τα βραβεία BRAVO.

Στόχος του Θεσμού είναι η επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στη χώρα μας από Επιχειρήσεις – ΟΤΑ – ΜΚΟ/Κοινωνία Πολιτών για την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Τρείς καλές πρακτικές σε διαφορετικούς θεματικούς πυλώνες σας καλούν να τις γνωρίσετε και να τις επιβραβεύσετε.

Πείτε BRAVO στο πρώτο απορριμματοφόρο που κινήθηκε με βιοαέριο παραγόμενο από τα οικιακά απόβλητα των πολιτών γνωρίζοντας το πρωτοποριακό πρόγραμμά Waste4think στην κατηγορία Bravo environment.  Ψηφίστε στον παρακάτω σύνδεσμο μια μοναδική πρωτοβουλία συλλογής και αξιοποίησης οικιακών υπολειμμάτων τροφών που έκανε πραγματικότητα τη βιοαεριοκίνηση και ενημερωθείτε για όλες τις καλές πηγές ενέργειας που παράγονται από τα καθημερινά μας υπολείμματα τροφών :

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting?a=1&b=2

Πείτε BRAVO στην νέα διαδραστική πλατφόρμα του Δήμου Χαλανδρίου . Γνωρίστε το μοναδικό ψηφιακό περιβάλλον στο οποίο οι πολίτες δεν ενημερώνονται απλώς για το τι συμβαίνει στην πόλη τους αλλά συμμετέχουν ενεργά σε αυτό με σχόλια likes μηνύματα φωτογραφίες, δημιουργούν τις δικές τους ψηφιακές γειτονιές, και χρησιμοποιούν νέες έξυπνες εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Ψηφίστε στην ενότητα Bravo Governance τη διαδραστική ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting?a=2&b=2

Η οικονομική κρίση στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα τα τελευταία χρόνια έχει άμεση επίπτωση στο επίπεδο διαβίωσης εκατοντάδων συμπολιτών μας, πολλοί από τους οποίους στερούνται ακόμα και τα στοιχειώδη. Στόχος η οικονομική ελάφρυνση και η ισότιμη πρόσβαση σε δομές και παροχές όσων έχουν ανάγκη. Η κοινωνική μέριμνα και οι ολοένα και αυξανόμενες δράσεις αλληλεγγύης του δήμου Χαλανδρίου  εντάχθηκαν στην κατηγορία κοινωνία και αξίζει να τις γνωρίσετε. Ενημερωθείτε και επιβραβεύστε την προσπάθεια του δήμου βοηθώντας μας να συνεχιστεί το δύσκολο έργο λέγοντας BRAVO.

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting?a=5&b=2Εμφάνιση μπάρας
Κρύψιμο μπάρας
Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση