Title Image

Σίμος Ρούσσος: Ό,τι καλό έγινε στην πόλη οφείλεται πρωτίστως στους εργαζομένους του Δήμου

Σίμος Ρούσσος: Ό,τι καλό έγινε στην πόλη οφείλεται πρωτίστως στους εργαζομένους του Δήμου

Τη συμβολή των εργαζομένων του Δήμου στην υλοποίηση όσων γίνονται στην πόλη εξήρε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, μιλώντας την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στην κοπή της πίτας του Συλλόγου των Εργαζομένων.

«Το 2015 στην αντίστοιχη εκδήλωση για την κοπή της πίτας είχα υποστηρίξει ότι θα κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων που δέχονταν, και λόγω των μνημονίων, σφοδρότατη επίθεση απαξίωσης και έβλεπαν τους μισθούς τους να εξανεμίζονται. Σε ό,τι αφορά το Δήμο μας και ενισχύθηκε με 250 επιπλέον συναδέλφους και ό,τι περιθώριο οικονομικής ενίσχυσης υπήρχε το εξαντλήσαμε και τις συνθήκες εργασίας φροντίσαμε. Οι προσπάθειές μας αυτές θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα με την ανέγερση του καινούριου κτιρίου του Δήμου και με τον καινούριο χώρο της υπηρεσίας καθαριότητας», τόνισε ο δήμαρχος Χαλανδρίου και συμπλήρωσε:

«Σ’ αυτά τα πέντε χρόνια έγιναν πολλά. Ό,τι καλό έγινε στην πόλη οφείλεται πριν από όλα στους εργαζόμενους του Δήμου που καταγράφουν, μελετούν, καθαρίζουν, κόβουν, παραλαμβάνουν, φτιάχνουν εντάλματα, πληρωμές κλπ. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτό τον κόσμο. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις που δεν είναι απαιτήσεις μιας διοίκησης, αλλά απαιτήσεις μια πόλης. Όλοι αυτοί απέδειξαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι όλες αυτές οι συκοφαντικές επιθέσεις που έγιναν σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων γενικά και των εργαζομένων στην Τ.Α. δεν είχαν καμία βάση», κατέληξε.

Στην όμορφη εκδήλωση των εργαζομένων παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι  Σέργιος Γκάκας,  Έλενα Χριστούλη και Χάρης Μαυρουδής, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεράσιμος Λυμπεράτος, ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» Γιώργος Κουράσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» Μάνος Κρανίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Μένω στο Χαλάνδρι» Νίκος Πράσσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Χριστουλάκης, Ευαγγελία Γαλάνη, Θεοδώρα Αλεξανδρή, Κωνσταντίνα-Τάνια Καραγιάννη, Κατερίνα Καζάνη και Καλλιόπη Κρανίδη.