Title Image

7η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δημοτικού Συμβουλίου – 9η Απριλίου 2012

7η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δημοτικού Συμβουλίου – 9η Απριλίου 2012














 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  
 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

 Χαλάνδρι, 5/4/2012

 ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 Α.Π.: 6160















 

  – 7η

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 ——–

 

 – 2012


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 9η Απριλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:



1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 19/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στη «Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση έκτασης στο Κ.Χ. 59 & 53 της περιοχής Πάτημα ΙΙ, για τις ανάγκες του έργου ‘Ολοκλήρωση αποδεκτών για την αντιπλημμυρική προστασία λεκάνης απορροής ανάντι Αττικής οδού στο Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια’».


2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 20/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στη «Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση έκτασης στο Ο.Τ. 1118 της περιοχής Πάτημα Ι, για τις ανάγκες του έργου ‘Δ.Δ. 187/210/1115 δίκτυα περιοχής Φιλοθέης Κηφισιάς’ της ΔΕΗ Α.Ε.».


3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 28/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλανδρίου’ που αφορά στη «1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Ο.Ε. 2012».


4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 117.336,32 € από το ΥΠ.ΕΣ. ως οικονομική ενίσχυση για κάλυψη δαπανών για καταβολή μισθωμάτων σχολικών μονάδων Ν.3852/10.


5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 8.768,00 € από το ΥΠ.ΕΣ. ως οικονομική ενίσχυση για κάλυψη δαπανών πληρωμής μισθοδοσίας μόνιμου προσωπικού των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.


6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ποσού 1.500,00 € για τον εξοπλισμό σχολικής βιβλιοθήκης.


7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ποσού 1.000,00 € για την ενίσχυση περιβαλλοντικών δράσεων.


8. 3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012.


9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση ιδιωτικού συμφωνητικού καταβολής χρέους σε δόσεις.


10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συνεργασία του Δήμου με την Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία ‘Ανακύκλωση συσκευών Ανώνυμη Εταιρία’ και το διακριτικό τίτλο ‘Ανακύκλωση συσκευών Α.Ε.’ για την εφαρμογή συλλογικού συστήματος ανακύκλωσης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.


11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στα πλαίσια της πρόσκλησης 2.1 του Ε.Φ.Δ. ΜΟΔ Α.Ε..


12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή παραίτησης μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αετοπούλειο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Χαλανδρίου’ και ορισμός νέου.


13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας και ανάγκης εκτέλεσης εργασιών ‘Αποκομιδής κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων’.


14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για λειτουργία της υπηρεσίας των τμημάτων Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης, Πρασίνου, Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων, ως και του προσωπικού του φυλακίου του αμαξοστασίου σε 24ωρη βάση και λειτουργία της υπηρεσίας του τμήματος του Δημοτικού Κοιμητηρίου σε 12ωρη βάση καθώς και Κυριακές και εξαιρέσιμες.


15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό αριθμού αδειών άσκησης επαγγέλματος για να εκδίδεται με αμοιβή (οίκοι ανοχής).


16. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλής για τέλη χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα.


17. Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντα λόγω προσκύρωσης.


18. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ‘Καθαίρεση Διαφημιστικών Πινακίδων’ Α.Μ. 6/2009.



 Χαλάνδρι  05/04/2012
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.



                                                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ