Title Image

Προκήρυξη διαγωνισμού ‘Ανάπτυξη ενος Ολοκληρωμένου Συστήματος Διοίκησης Ποιότητας’

Προκήρυξη διαγωνισμού ‘Ανάπτυξη ενος Ολοκληρωμένου Συστήματος Διοίκησης Ποιότητας’


















 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 Χαλάνδρι, 10 Νοεμβρίου 2009

 ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 

 Αρ. Πρωτ. 19454

 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  
 Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου  
 15234 Χαλάνδρι  



ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ


Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό επιλογής αναδόχου με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά για το έργο «Ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος Διοίκησης Ποιότητας», με Α.Μ. 11/09, συνολικού προϋπολογισμού 70.000,00 € (εβδομήντα χιλιάδων ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 19%), που έχει ενταχθεί στο μέτρο 1.3 «Έργα οργάνωσης και ανάπτυξης των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α.», του Προγράμματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ» με τελικό δικαιούχο τον Δήμο Χαλανδρίου.


Στόχος του έργου είναι αφενός η πιστοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ 1429: «Διαχειριστική Επάρκεια Οργανισμών για την υλοποίηση έργων Δημοσίου Χαρακτήρα – απαιτήσεις», μέσω σχεδιασμού, ανάπτυξης και εγκατάστασης σύγχρονου Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας με ενσωματωμένο πληροφοριακό σύστημα Διαχείρισης Έργων και αφετέρου η πιστοποίηση της Δ/νσης Διοικητικής Υποστήριξης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008.


Ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 4/12/2009, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 11.00π.μ. Το έργο έχει διάρκεια 5 (πέντε) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο. Η εγγύηση συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 3.500,00€.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Θησέας».
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα καθώς και Κοινοπραξίες ή Ενώσεις φυσικών και νομικών προσώπων. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι φυσικά πρόσωπα  (Έλληνες ή Αλλοδαποί),  ή νομικά πρόσωπα ή συνεταιρισμοί υπό την προϋπόθεση ότι ασκούν εμπορικό ή βιομηχανικό ή βιοτεχνικό επάγγελμα σχετικό με το αντικείμενο του διαγωνισμού.
Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Η αποσφράγιση των προσφορών γίνονται δημόσια σύμφωνα με τις διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.
Τα έξοδα των δημοσιεύσεων βαρύνουν το Δήμο.


Κατεβάστε το Αναλυτικό Τεύχος των όρων του διαγωνισμού (σε μορφή .pdf  ).


Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο διαγωνισμό (σε μορφή .doc )