Δήμος Χαλανδρίου: Συστηματική πλέον η διασπορά ψευδών ειδήσεων από την παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» της κ. Αγαπητού

Κατανοούμε την απέλπιδα προσπάθεια των επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.κ. Κρίστης Αγαπητού και Μάνου Κρανίδη να βρουν πεδίο άσκησης πολιτικής σε δύο λακκούβες και μια καθίζηση, από την πρόσφατη βροχόπτωση, σε οδικό δίκτυο 200 χλμ.

Πράγματι οι φωτογραφίες που επικαλείται η κ. Αγαπητού είναι αποκαλυπτικές, όχι όμως για τους λόγους που υποστηρίζει η κ. Αγαπητού αλλά για τους ακριβώς αντίθετους. Μιας και αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι στην οδό Φιλικής Εταιρίας και στην οδό Ποταμού Καλαμά, όπου παρατηρήθηκαν οι καθιζήσεις, ΔΕΝ έχει γίνει, παρά τους ΨΕΥΔΕΙΣ ισχυρισμούς της, κάποιο δημοτικό έργο το τελευταίο διάστημα.

Η απουσία αντιπολιτευτικού λόγου και η έλλειψη συγκεκριμένου σχεδίου για την πόλη του Χαλανδρίου, εξαναγκάζει την επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» να καταφεύγει, συστηματικά πλέον, στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων προς άγρα ψήφων.

Στις περιπτώσεις των οδών που αναφέρει η κ. Αγαπητού είναι προφανές ότι πρόκειται για καθιζήσεις ταλαιπωρημένων εδαφών, όπως συνήθως συμβαίνει στις αστικές περιοχές, οι οποίες θα αποκατασταθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως γίνεται κάθε φορά.

Βεβαίως, θυμίζουμε στην κ. Αγαπητού ότι επί των ημερών της δικής της παράταξης στη διοίκηση του Δήμου, την περίοδο 2010 -2014, οι αντίστοιχες εικόνες από τον Συνοικισμό Χαλανδρίου μετά τη βροχή δεν έδειχναν καθιζήσεις δρόμων, αλλά πλημμυρισμένα σπίτια, λόγω της παντελούς έλλειψης έργων ομβρίων.

Ευτυχώς, το τελευταίο διάστημα τα φαινόμενα αυτά έχουν εκλείψει, χάρη στα μεγάλα έργα ομβρίων στην πόλη που έχουν δημιουργήσει μια αντιπλημμυρική «ασπίδα» 1.800.000 τ.μ.!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Δημαρχος_Πρασινο Ταμείο_1

87 νέες μόνιμες θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Χαλανδρίου – Ανοίγει ο δρόμος για τη μονιμοποίηση των 73 συμβασιούχων

Τη σύσταση 87 νέων θέσεων μόνιμου προσωπικού στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου προβλέπει ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ),

Περισσότερα
Ρεματιά Αγώνας 2026_all

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 13ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς – Οι δρομείς απόλαυσαν τη Ρεματιά και τη διαδρομή πάνω στα ίχνη του Αδριάνειου Υδραγωγείου

Σε μια μεγάλη γιορτή της πόλης και του αθλητισμού εξελίχθηκε ο  13ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς, που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου

Περισσότερα
Οκτώβριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031