Title Image

23η Συνεδρίαση 2016 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Επιτροπής Ποιότητας Ζωής – 1 Νοεμβρίου 2016

23η Συνεδρίαση 2016 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Επιτροπής Ποιότητας Ζωής – 1 Νοεμβρίου 2016


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Τ.Δ.: Αγ. Γεωργίου 30, Χαλάνδρι
Τηλ.: 2132023905-908
Fax: 2132023904
Αρμόδια: Σ. Ηλιακοπούλου

 

 
 

Χαλάνδρι, 24/10/2016
Α.Π.: 31283

ΠΡΟΣ: ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
(σε περίπτωση απουσίας σας,  να ειδοποιείτε
το Τμήμα Υποστήριξης Δημοτικών Οργάνων)
           
ΚΟΙΝ:  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
           ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

(να παραστείτε στη συνεδρίαση της Επιτροπής
Ποιότητας Ζωής σε περίπτωση απουσίας των
τακτικών μελών με τη σειρά της εκλογής σας αρ.74 & 75 Ν. 3852/10)

23η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καλεί σε συνεδρίαση τα τακτικά μέλη της Επιτροπής, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 1η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010.
 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
1. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ) της επιχείρησης «ΜΠΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» στην οδό ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ αρ. 1-3.  
 
2. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος «ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ – ΑΥΓΟΠΩΛΕΙΟ – ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ – ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΩΝ – ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ – ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΤΟΙΜΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΚΑΒΑ – ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ – ΑΜΙΓΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΠΩΛΗΣΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΑΓΩΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΨΙΛΙΚΩΝ)» της επιχείρησης «MEGACARD IKE» στην οδό Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ αρ. 33.  
 
3. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ» της επιχείρησης «ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ» στην οδό ΠΛΑΤΩΝΟΣ αρ. 7.   
 
4. Ανάκληση της με αρ. πρωτ. 9462/10-8-1999 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (ΤΑΒΕΡΝΑΣ) της επιχείρησης «Φ. ΣΥΛΗΡΑ – Ι. ΦΟΥΝΤΩΤΟΣ Ο.Ε.».
 
5. Μεταφορά της λαϊκής αγοράς του Κεντρικού Χαλανδρίου (Γ΄Λαϊκή Αγορά Αθηνών).  
 
6. Λήψη απόφασης για την εφαρμογή των κυκλοφορικών ρυθμίσεων με προτεινόμενη διαπλάτυνση πεζοδρομίων στο πλαίσιο της καταγραφής περιοχών στο Δήμο Χαλανδρίου που φορτίζονται με μεγάλο ποσοστό παράνομης στάθμευσης.
 
7. Τροποποίηση της υπ΄αρ. 99/2016 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα την επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ. 712Β επί των οδών Μεταμορφώσεως και Βόλου στην περιοχή Τούφα του Δήμου Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Αντ. Λούρα, Π. Λούρα και Αν. Λούρα, με ανταλλαγή των ρυμοτομούμενων ακινήτων, με οικόπεδο που προέρχεται από τράπεζα γης στην Πολεοδομική Ενότητα Πάτημα Ι και καταβολή από το Δήμο του επιπλέοντος ποσού της αποζημίωσης, σε συμμόρφωση με την υπ΄αρ. 4452/2010 απόφασης του ΣτΕ για άρση της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης.
 
8. Παραχώρηση μίας (1) θέσης στάθμευσης οχήματος στην κα Παρασκευή Τριάντη, Άτομο με Ειδικές Ανάγκες, έμπροσθεν της οικίας της επί της οδού Ηπείρου αρ. 27, στο Ο.Τ. 583, στο Δήμο Χαλανδρίου.  
                            

 

                                                                              Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
 
                                                                              ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ
                                                                               ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                           Τεχνικής Υπηρεσίας – Προσχολικής
                                                                             Αγωγής – Προγραμματισμού,
                                                                             Οργάνωσης και Πληροφορικής