Title Image

«Μένω στο Χαλάνδρι» – Αλλαγή σκυτάλης στο Δημοτικό Συμβούλιο

«Μένω στο Χαλάνδρι» – Αλλαγή σκυτάλης στο Δημοτικό Συμβούλιο

Με αφορμή την ορισμό της Βασιλικής Αγγελή ως δημοτικού συμβούλου στη θέση της κ. Ολυμπίας Καραγιάννη, ο επικεφαλής της παράταξης «Μένω στο Χαλάνδρι» κ. Νίκος Πράσσος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πέρασε ήδη ένας χρόνος από την έναρξη λειτουργίας του  νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που προέκυψε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, η παράταξή μας λειτούργησε με συνέπεια, υπευθυνότητα και ειλικρινή διάθεση να συμβάλλει ενεργά και θετικά στην επίλυση όλων των μεγάλων ή μικρότερων ζητημάτων που διαχειρίστηκε ο Δήμος μας αυτό το διάστημα, επιδιώκοντας πάντα συνθήκες σύνθεσης και συνεργασίας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε της συγκρότησης του συνδυασμού μας είχαμε τονίσει ότι μοναδικό μας κίνητρο ήταν και είναι η αγάπη μας για την πόλη μας.

Είχαμε επισημάνει ότι για εμάς η ενασχόληση με τα κοινά του δήμου μας είναι μια διαδικασία στην οποία αξίζει να συμμετέχει κάθε δραστήριος άνθρωπος, κάθε πολίτης που νοιάζεται πραγματικά για την πόλη και τους ανθρώπους που ζουν ή/και δραστηριοποιούνται εντός των γεωγραφικών της ορίων.

Και είχαμε εκφράσει την πεποίθηση ότι το συμφέρον της πόλης υπηρετείται καλύτερα όταν ενθαρρύνονται όλο και περισσότεροι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά.

Πιστοί σε αυτές μας τις απόψεις, υλοποιούμε σήμερα την απόφαση της Ολομέλειας του Συνδυασμού μας, που στην πρώτη κιόλας συνεδρίασή της αμέσως μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 είχε αποφασίσει ομόφωνα και ανακοινώσει την κατάτμηση της θητείας της πλειοψηφούσας σε σταυρούς δημοτικής συμβούλου, σε τέσσερις χρονικές περιόδους διάρκειας ενός έτους, προκειμένου να συμμετάσχουν περισσότεροι του ενός εκπρόσωποι του Συνδυασμού μας στο Δημοτικό Συμβούλιο από τη θέση του δεύτερου δημοτικού συμβούλου του Συνδυασμού “Μένω στο Χαλάνδρι”.

Στο πλαίσιο αυτό, αφού ευχαριστήσω θερμά την κ. Κων/να Ολυμπία Καραγιάννη για τη θετική συνεισφορά της στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου αυτόν τον πρώτο χρόνο θητείας, θέλω να καλωσορίσω την κ. Βασιλική Αγγελή, στην οποία εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο της, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα έχουμε μια εξίσου καλή συνεργασία».