Title Image

“Χαλάνδρι σε Δράση’ – Συνάντηση Αγαπητού – Κατσιγιάννη για “Πεύκο Πολίτη”

“Χαλάνδρι σε Δράση’ – Συνάντηση Αγαπητού – Κατσιγιάννη για “Πεύκο Πολίτη”

Η δημοτική παράταξη “Χαλάνδρι σε Δράση” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Τα καίρια πολεοδομικά ζητήματα του δήμου Χαλανδρίου, με κορυφαίο το Πεύκο Πολίτη, τέθηκαν επί τάπητος σε συνάντηση, που είχε η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου, κα Κρίστη Αγαπητού, με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής, υπεύθυνο της Διεύθυνσης Χωρικού Σχεδιασμού και Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, κο Θανάση Κατσιγιάννη.

Συζητήθηκαν όλα τα μείζονα θέματα, που αφορούν στη πολεοδομία του Χαλανδρίου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο χρόνιο πρόβλημα, που αφορά στο Πεύκο Πολίτη, με την επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» να σημειώνει και τις ενέργειες, που έχουν γίνει τόσο από προηγούμενες διοικήσεις όσο και από την νυν δημοτική αρχή, ώστε το συγκεκριμένο ζήτημα να προχωρήσει. Η ΔΧΣ της Περιφέρειας Αττικής, προώθησε το Σχέδιο στο ΣΥΠΟΘΑ Βόρειου Τομέα με «σύμφωνη γνώμη» και μετά στο ΥΠΕΝ για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έκδοση ΠΔ, όπως ανέφερε ο κύριος Κατσιγιάννης.

«Πρόκειται για ένα πρόβλημα, που πρέπει να λυθεί, επιτέλους. Χρειάζεται κοινή προσπάθεια και προσωπικά είμαι αποφασισμένη να κάνω, ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε να «κοπεί» ο «γόρδιος δεσμός» και να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, με κερδισμένους πρώτα απ’ όλους, τους δημότες της πόλης μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κ. Αγαπητού.