Title Image

Εκδήλωση ”25 Χρόνια Καλλιτεχνικής Πνοής” από το Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου

Εκδήλωση ”25 Χρόνια Καλλιτεχνικής Πνοής” από το Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου

Συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019, το μη κερδοσκοπικό, πολιτιστικό Σωματείο με την επωνυμία: «ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», επιστρέφει στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, όπου στις 13/06/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο: «25 Χρόνια Καλλιτεχνικής Πνοής – Ανασκόπηση της Ιστορίας του Θεατρικού Εργαστηρίου Χαλανδρίου».

Το «Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου» λειτουργεί από το έτος 1994 και, όλα αυτά τα χρόνια, πάντοτε με την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του οικείου Δήμου, έχει αναδειχθεί σε σημαντικό πολιτιστικό φορέα της πόλης του Χαλανδρίου. Ειδικότερα, έχει παρουσιάσει πολύ αξιόλογο έργο με πολυάριθμες ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις και αξιομνημόνευτες εκδηλώσεις, ενώ ακόμη έχει αναδείξει το έργο σημαντικών Χαλανδραίων και μη δημιουργών.

Στην εκδήλωση αυτή, πραγματοποιείται μία αναδρομή στα 25 έτη της πορείας του Θεατρικού Εργαστηρίου, με ζωντανή αφήγηση, προβολή και παρουσίαση χαρακτηριστικών αποσπασμάτων προηγούμενων παραστάσεων επί σκηνής.

Η είσοδος είναι δωρεάν.