Title Image

Αναβολή δράσεων Πεζοπόρων Χαλανδρίου

Αναβολή δράσεων Πεζοπόρων Χαλανδρίου

Ο Φυσιολατρικός Πεζοπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου “Ο Ευριπίδης” με αίσθημα ευθύνης προς τα μέλη του και το κοινωνικό σύνολο, λαμβάνοντας υπόψιν τη λήψη των έκτακτων μέτρων για την ανάσχεση της διάδοσης του κορονοϊού αποφάσισε να αναβληθούν όλες οι εκδηλώσεις εντός κλειστών χώρων. Οι εξορμήσεις του Συλλόγου θα  είναι σε ανοικτούς χώρους και η μετακίνηση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Αναβάλλονται οι δωρεάν ξεναγήσεις στη Βουλή των Ελλήνων και στα Υπόγεια της Kommandatur καθώς και η μουσική συναυλία αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου. Ο ΗμιΜαραθώνιος Αθήνας 2020 αναβλήθηκε από τους διοργανωτές.

Επίσης, αναβάλλεται η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιούταν μαζί με τον 7ο εσπερινό ΕΠΑΛ Χαλανδρίου, λόγω της απόφασης να κλείσουν οι σχολικές μονάδες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Θα πραγματοποιηθεί κανονικά η πεζοπορία των 5χλμ στο Κτήμα Συγγρού την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 10:00 πμ. Η μετάβαση θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα και η ομάδα θα συγκεντρωθεί στην είσοδο του κτήματος.

Για τον επαναπρογραμματισμό των δράσεων που αναβλήθηκαν θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση.