Title Image

Το ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου για τη δίκη της Χ.Α.

Το ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου για τη δίκη της Χ.Α.

Εν όψει της απόφασης του Εφετείου Αθηνών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα.

Οι ΝΑΖΙ στη φυλακή – η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση

Μετά από 5,5 χρόνια δικαστικής διαδικασίας, μετά από 453 δικάσιμους, μετά από τα συντριπτικά αποκαλυπτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, ήρθε η ώρα της απόφασης, για τους 68 κατηγορούμενους νοσταλγούς του του Χίτλερ, υμνητές του ναζισμού, κήρυκες του μίσους, υποκινητές ρατσιστικών επιθέσεων.

Χρειάστηκαν πολύ περισσότερα χρόνια και η θυσία του Παύλου Φύσσα, η θυσία του Σαχζάτ Λουκμάν για να ξυπνήσει η ελληνική κοινωνία και να αντιδράσει η οργανωμένη πολιτεία.

 Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 θα εκδοθεί η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή στο Εφετείο. Η Χρυσή Αυγή είναι μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση που πρέπει να καταδικαστεί. Με τάγματα εφόδου τρομοκράτησαν και χτύπησαν μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές των κινημάτων της Αριστεράς. Δεν είναι αθώοι.  Η θέση τους είναι στη φυλακή.

Μετά από όλα όσα ήρθαν στο φως κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε.

Ο αγώνας για να μην κατισχύσει το μίσος, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός και η βία απέναντι στον αδύναμο πρέπει να είναι διαρκής.

 Την Τετάρτη θα σταθούμε δίπλα στους 131 μάρτυρες κατηγορίας, δίπλα στους 50 δικηγόρους υπεράσπισης, δίπλα στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

Η Τετάρτη 7 Οκτωβρίου είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία, είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δικαιοσύνη.

 Όλοι στις 11.00 π.μ  στο Εφετείο. 

Στις 10 το πρωί όλοι στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.