Title Image

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε διαδικτυακά ο ο Φυσιολατρικός Πεζοπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου “Ευριπίδης”

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε διαδικτυακά ο ο Φυσιολατρικός Πεζοπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου “Ευριπίδης”

Ακολουθεί δελτίο του Συλλόγου ” ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αισιοδοξία και πολύ κέφι αλλά σε «οικογενειακό κλίμα» και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Φυσιολατρικού Πεζοπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ», στο Καταφύγιο των Αγίων Ασωμάτων στην Πεντέλη.

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν και των περιορισμών που ισχύουν, η κοπή της πίτας έγινε παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο κλήρωσε 23 δώρα στα μέλη του συλλόγου, όπως κούπες και μάσκες με το λογότυπο των Πεζοπόρων, χειροποίητα γούρια, καλλυντικά, κ.α., με την ευχή της γρήγορης απελευθέρωσης από την πανδημία ώστε να μοιραστούν σύντομα χαρούμενες στιγμές με τα μέλη τους και να ξεκινήσουν τις περιηγητικές τους εξορμήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά για τις ευγενικές προσφορές τους για την κλήρωση τα μέλη Νατάσσα Μουρίκη & Δέσποινα Ζαμάνη, το Φαρμακείο της Ελένης Μαντή (Αριστοφάνους 32, Χαλάνδρι), το Φαρμακείο της Αντωνίας Τζίφα (Αγ. Παρασκευής 77, Χαλάνδρι) και το κατάστημα Κλαουδάτος (Ηρακλείτου & Αντώνη Τρίτση, Χαλάνδρι).

Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φυσιολατρικού Πεζοπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ».