Title Image

Οι νέες δράσεις των Πεζοπόρων Χαλανδρίου

Οι νέες δράσεις των Πεζοπόρων Χαλανδρίου

Ο Φυσιολατρικός Πεζοπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Ο Ευριπίδης» ανακοίνωσε τις δράσεις του,  για το μήνα Νοέμβριο 2021.

 

Κυριακή 14 Νοεμβρίου : Πεζοπορία στο μονοπάτι του Κιθαιρώνα

Την Κυριακή στις 14 Νοεμβρίου η Ομάδα Πεζοπόρων Χαλανδρίου θα διανύσει το πανέμορφο μονοπάτι του Κιθαιρώνα. Ο Κιθαιρώνας είναι ένας μακρύς, πευκόφυτος και ασβεστολιθικός ορεινός όγκος μεταξύ του όρους Πατέρα, των Γερανείων και της Πάρνηθας. Η ομάδα μας θα διανύσει μια ομαλή διαδρομή, συνολικής απόστασης 8 χλμ. που συνδυάζει πλούσια χαμηλή βλάστηση, πευκοδάσος, ελατοδάσος και πολλά σημεία με θέα τον υπέροχο κάμπο της Βοιωτίας μέχρι το καταφύγιο το ΕΟΣ Ελευσίνας Ευάγγελος Τσάκος, το οποίο είναι μέσα στα έλατα. Η μετάβαση θα γίνει με ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου Νοεμβρίου :  Χοροεσπερίδα στο «Πόρτο Κάγιο»

Η ομάδα μας θα γλεντήσει, θα χορέψει και θα γευτεί παραδοσιακές γεύσεις από την Μανιάτικη κουζίνα στο μεζεδοπωλείο Πόρτο Κάγιο (Γαρυττού 112, Αγ. Παρασκευή).  Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε σε αυτό το πανέμορφο «λιμάνι» γεύσεων σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

 

Κυριακή 21 Νοεμβρίου : Πεζοπορία στα μονοπάτια του Ελικώνα

Οι Πεζοπόροι Χαλανδρίου θα διανύσουν ένα από τα πιο όμορφα μονοπάτια της περιοχής Ζερίκι στον Ελικώνα Βοιωτίας μαζί με τον Πεζοπορικό Σύλλογο Βοιωτίας. Έχουν επιλεγεί δύο υπέροχες καταπράσινες διαδρομές. Για όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να πεζοπορήσουν στην μεγάλη διαδρομή των 8,5 χλμ. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα για όσους θέλουν να ακολουθήσουν μια πιο ομαλή διαδρομή συνολικής απόστασης 6 χλμ.Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Ώρα αναχώρησης : Στις 06:45π.μ. συνάντηση στο Μετρό Χαλανδρίου και αναχώρηση του πούλμαν στις 07:00π.μ.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα δοθεί προτεραιότητα στα εγγεγραμμένα για το 2021 μέλη του συλλόγου.

 

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Όλα τα μέλη θα πρέπει να γνωρίζουν και να συμφωνούν με τον «Κανονισμό του Φυσιολατρικού Πεζοπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ”, ο οποίος είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.
  2. Όλα τα μέλη θα πρέπει να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, αναλόγως τον βαθμό δυσκολίας της διαδρομής, και υποχρεούνται να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του αρχηγού της ομάδας.
  3. Λόγω των υγειονομικών μέτρων η συμμετοχή θα είναι περιορισμένη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τα εγγεγραμμένα μέλη μας. Οι συμμετοχές θα πρέπει να δηλωθούν εγκαίρως.
  4. Τα νέα μέλη θα πρέπει να φέρουν την «Δήλωση Απαλλαγής Ευθύνης και Ανάληψης Κινδύνου» υπογεγραμμένη. Όσοι συμμετέχοντες δεν επιθυμούν να είναι στις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτά η ομάδα στα κοινωνικά μέσα θα πρέπει να ενημερώσουν τους αρμόδιους κατά την δήλωση συμμετοχής τους.
  5. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν πλήρως τους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν για την υγεία και έχουν τεθεί από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ. Στο πούλμαν είναι υποχρεωτική η μάσκα προσώπου, το αντισηπτικό και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν κάνει self test.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής :

  • στο email : pezoporoihalandriou@gmail.com,
  • στο τηλ. : 697 499 9545 (κ. Σωτήρης Μανίκας),
  • στα γραφεία του συλλόγου : Καρελλά 22, Χαλάνδρι (Συνοικισμός),
  • στο facebook : Ομάδα Πεζοπόροι Χαλανδρίου,
  • στο instagram : @pezoporoihalandriou,
  • στο site του συλλόγου : gr.