Title Image

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, μετά τη Γενική Συνέλευση στις 12/01/2022, για την απόφαση του υπουργείου Υγείας να ανασταλούν οι εφημερίες του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, με στόχο τη μετατροπή του σε mega εμβολιαστικό κέντρο παιδιών

Μετά την πρωτοφανή και αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Υγείας στις 06/01/2022 να ανασταλούν οι εφημερίες του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, με στόχο τη μετατροπή του σε mega εμβολιαστικό κέντρο παιδιών, διενεργήθηκε σήμερα 12/01/2022 συνέλευση των εργαζομένων παρουσία της Προέδρου και του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ, καθώς και μελών του Δ.Σ. της ΟΕΝΓΕ.

Αποφασίστηκε συνάντηση επιτροπής εκπροσώπων με τον Υπουργό Υγείας.

Μετά την εμμένουσα στάση του Υπουργείου Υγείας να υλοποιήσει τις ειλημμένες αποφάσεις για απόσυρση του νοσοκομείου από τις 24ώρες εφημερίες, αποφασίζουμε:

24ωρη απεργία στις 13/01/2022 του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης (συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου), ζητώντας: 

  • Να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή του Νοσοκομείου μας στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, δηλαδή  καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.
  • Να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης