2ο βραβείο για τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου στο Final 4 του κυπέλλου Αττικής 2022

Το 2ο βραβείο απέσπασε ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου στο Final 4 του κυπέλλου Αττικής 2022.

Στον τελικό, μετά από δυνατό αγώνα με την Νίκαια, (που επί πολλά χρόνια κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας), ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του την δεύτερη θέση. (Πρόπερσι είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο).

Το Final 4 διεξήχθη στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου, την Κυριακή 2/10/2022.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διάκριση που πέτυχε ο ΣΟΧ μέχρι σήμερα, κι έρχεται να επιβεβαιώσει την καλή πορεία της ομάδας, μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Αττικής, νωρίτερα αυτή τη χρονιά.

Στη φωτογραφία, μαζί με την πρόεδρο του ΣΟΧ Μαρία Τραγέλλη, η θρυλική τετράδα, Κωστής Σκαπέρδας, Ηλίας Πετράκης, Πέτρος Ραχμανίδης και Δημήτρης Τζώρτζης.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
7o nipiagogeio

Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου: Εκδήλωση για τις συγχωνεύσεις στα νηπιαγωγεία

Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου για τις συγχωνεύσεις στα νηπιαγωγεία:  Οι συγχωνεύσεις συστεγαζόμενων νηπιαγωγείων στο Χαλάνδρι, που ανακοινώθηκαν

Περισσότερα
Απρίλιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930