Title Image

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου

 

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  του  «Συλλόγου  Προστασίας  Περιβάλλοντος  και  Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου»,  στην  Τακτική  Συνεδρίασή  του,    στις  10  Ιανουαρίου  2023,  αποφάσισε    σε    εφαρμογή    των    άρθρων    89    &    90    του    ν.    4790/2021   (ΦΕΚ 48/Α’/31.03.2021) και   των   άρθρων 9, 10 & 20 του Καταστατικού του Συλλόγου, και καλεί τα μέλη του με φυσική παρουσία σε:

Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση και κοπή της πίτας του Συλλόγου στο 2ο  ΓΕΛ Χαλανδρίου, Αχαΐας 2 & Λ. Πεντέλης, Χαλάνδρι

  •  την  Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, ώρα  18.00.
  • Σε  περίπτωση  μη  επίτευξης  απαρτίας  η  Συνέλευση  θα  επαναληφθεί  μετά  από  7 μέρες την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος  και συγκεκριμένα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, ώρα 18.00, στο 2ο  ΓΕΛ Χαλανδρίου, Αχαΐας 2 & Λ. Πεντέλης, Χαλάνδρι

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου, για την διετία 2023-2024 θα διεξαχθούν: ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, και  ώρες από 11.00-17.00 στον ίδιο χώρο. 

 

  Θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Γενικής Συνέλευσης:

  1. Εκλογή Προεδρείου της τακτικής Γεν. Συνέλευσης.
  2. Παρουσίαση Απολογισμού Πεπραγμένων του ΔΣ   και Οικονομικού Απολογισμού για το χρονικό διάστημα από  1-1- 2022 έως 31-12-2022.
  3. Παρουσίαση  Έκθεσης  Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Συζήτηση, έγκριση και απαλλαγή του  Δ.Σ. και της Ε.Ε. από τις ευθύνες τους των Απολογισμού Πεπραγμένων και Οικονομικού Απολογισμού.
  5. Παρουσίαση, συζήτηση και έγκριση  Προγραμματισμού δράσης και Προϋπολογισμού έτους 2023.
  6. Εκλογή  Εφορευτικής  Επιτροπής για  τη  διενέργεια  των  εκλογών  ανάδειξης  νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, για την διετία 2023-2024.
  7. Παρουσίαση ψηφοδελτίου και υποψηφίων.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ κ.ά. υπενθυμίσεις:

    1.  Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιοτήτων έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα   μέλη (συνδρομή τουλάχιστον του  2022). Οι  οφειλόμενες συνδρομές των  τακτικών μελών πρέπει   να τακτοποιηθούν πριν την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος με εξαίρεση των υποψηφίων που θα πρέπει να γίνει πριν την υποβολή υποψηφιότητας.
    2. Υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή κάθε μέλους ανέρχεται στο ποσό των 10€ ενώ η  συνδρομή  για  κάθε  μέλος  της  ίδιας  οικογένειας  ανέρχεται  σε  5  €.  Μπορούν  να πληρωθούν  τυχόν οφειλόμενες συνδρομές και μέσω Τραπέζης.
    1. Όσα   τακτικά   και   ταμειακώς   τακτοποιημένα   μέλη   επιθυμούν  να  υποβάλλουν υποψηφιότητα  για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο  και  την  Εξελεγκτική  Επιτροπή καλούνται να το δηλώσουν εγγράφως με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο email του  συλλόγου:  sosrematia@gmail.com  μέχρι  την  7η  Φεβρουαρίου  2023 και  σε περίπτωση αναβολής της ΓΣ μέχρι την 14η Φεβρουαρίου 2023 δηλώνοντας επίσης το όργανο για το οποίο θέτουν υποψηφιότητα.
    1. Κατά  την  εκλογική  Γ.Σ.  δεν ισχύουν εξουσιοδοτήσεις σύμφωνα  με  το  καταστατικό (άρθρο 10, παρ. 3).
    2. Όσον  αφορά  τα  νέα  μέλη  που  επιθυμούν  να  συμμετάσχουν  στη  Γ.Σ.  και  στις αρχαιρεσίες  θα  πρέπει  να  συμπληρώσουν  την  Αίτηση  Εγγραφής  (αναρτημένη  στο sosrematia.blogspot.gr) και να πληρώσουν τη συνδρομή τους μέχρι την ημερομηνία που  θα  πραγματοποιηθεί  το  τελευταίο  Δ.Σ.  και  συγκεκριμένα  μέχρι την  Τρίτη  7 Φεβρουαρίου 2023, και ώρα 4 μμ. ,  ώστε να εγκριθούν οι εγγραφές τους από το Δ.Σ. κατά την τελευταία συνεδρίασή του σύμφωνα με το Καταστατικό.

     

    Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να παραστούν μαζικά σε αυτή την κορυφαία διαδικασία της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, για να δυναμώσουμε και να ανανεώσουμε το Σύλλογο και το Διοικητικό Συμβούλιο με νέα μέλη ώστε να συνεχίσουμε το έργο της προστασίας της Ρεματιάς μας που όλοι αγαπάμε.

     

    Συμμετέχουμε μαζικά – Δυναμώνουμε τον Σύλλογο