Title Image

SIDER -Υποδήματα με χαρακτήρα

SIDER -Υποδήματα με χαρακτήρα

Πλήθος σχεδίων από πολλούς επώνυμους σχεδιαστές  μπορεί να βρεί κανείς στο νέο κατάστημα SIDER στο Χαλάνδρι. Υποδήματα για κάθε γούστο που προσφέρουν  άνεση και κομψότητα στα καταστήματα Sider, με μια τεράστια γκάμα προϊόντων από γνωστές ξένες εταιρείες όπως: Sebago, Timberland, Camper, Stonefly, Sider Collection, Geox, Raniero Condi, , Ecco, Superga, Gant, Birkenstock, Patrizio Dolci, Pepe Jeans

Για όσους θέλουν ποιοτικά προϊόντα που δεν περιορίζονται σε φόρμες και κλισέ, τα καταστήματα SIDER VALIABLE STEPS αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για ψώνια.

Η SIDER VALUABLE STEPS ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1978 από τον Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων αξεσουάρ, με 3 σημεία πώλησης στη λεκανοπέδιο της Αθήνας. Ασυμβίβαστη και δημιουργική, προσφέρει στους πελάτες της μια ανεξάντλητη ποικιλία επώνυμων προϊόντων.

Κάθε χρόνο είναι συνεπής στο ραντεβού της μόδας «παίζει» με νέες τάσεις, υλικά και έξυπνα σχέδια. Σε συνεχή επαφή με τις ανάγκες των καταναλωτών, διαισθάνεται το στιλ που αναδεικνύει τον καθένα και του το χαρίζει. Το τρίπτυχο της επιτυχίας της SIDER VALUABLE STEPS είναι η διαρκής καινοτομία, η άριστη ποιότητα των προϊόντων της και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της. Μια τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων που επιτρέπουν την ελευθερία επιλογής χωρίς όρια. Τα SIDER VALUABLE STEPS είναι εμπνευσμένα από την ποικιλία και «κλέβει την παράσταση»! Όταν η ποικιλία γίνεται επιλογή και στάση της ζωής, χρησιμοποιείται δημιουργικά σε κάθε δραστηριότητα. Έτσι, το SIDER VALUABLE STEPS αντιπροσωπεύει αποκλειστικά επώνυμα εμπορικά σήματα και ταυτόχρονα εισάγει και εμπορεύεται μεγάλο αριθμό δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ, τονίζοντας την εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Αγίου Γεωργίου 9, Χαλάνδρι 152 34

Τήλ:21 0685 0778

  1. https://sider.gr/index.php?route=common/home (eshop)
  2. https://www.facebook.com/siderstores (facebook)
  3. https://www.instagram.com/sider_stores/ (instagram)