Title Image

e-xantra.gr o ηλεκτρονικός παράδεισος της DIY δημιουργίας

e-xantra.gr o ηλεκτρονικός παράδεισος της DIY δημιουργίας

Κάθε χειροποίητο αντικείμενο έχει την δική του μοναδική προσωπικότητα  δεν αντιγράφεται  και δεν έχει απόλυτο ταίρι, είναι ιδιαίτερο και περιέχει κάτι από την δημιουργική φαντασία και την ψυχή αυτού που το κατασκευάζει. Αποτελεί μετουσίωση των εμπειριών του και της σκέψης του.

Στη σύγχρονη λοιπόν πραγματικότητα όπου οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας  γίνονται όλο και πιο έντονοι κάποιοι επιλέγουν να εργαστούν με τα χέρια τους και την βοήθεια μικρών ειδικών εργαλείων και  μηχανημάτων, δημιουργώντας τα δικά τους μικρά  αριστουργήματα.  Με οδηγό  την αγάπη τους για την τέχνη και κάθε είδους χειροποίητη δημιουργία αλλά και για τις νέες τεχνολογίες,  οι ιδιοκτήτες του e-xantra.gr της επιχείρησης  που λειτουργεί  εδώ και αρκετά χρόνια  στο κέντρο της πόλης του Χαλανδρίου δημιούργησαν ένα μοναδικό διαδραστικό  ιστότοπο όπου μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι για να κατασκευάσεις προϊόντα με προσωπική σφραγίδα.

Στο e-xantra.gr θα βρεις την μεγαλύτερη ποικιλία πρώτων υλών για τις πιο πρωτότυπες DIY δημιουργίες. Μοναδικά υλικά για κοσμήματα και κατασκευές από όλο τον κόσμο, όλων των ειδών, σε σχέδια και χρώματα που θα εξάψουν την  φαντασία σου. Θα ανακαλύψεις ημιπολύτιμές πέτρες, ιδιαίτερες χάντρες, μεταλλικά και ξύλινα στοιχεία υψηλής αντοχής, μοναδικές  δημιουργίες πλεξιγκλάς παραγωγής τους και αποκλειστικής διάθεσης,  και την πιο ιδιαίτερη ποικιλία σε κορδέλες και νήματα υψηλής ποιότητας .

Η σελίδα περιέχει επίσης συμβουλές και βίντεο ενώ ανά περιόδους οργώνονται και δημιουργικά σεμινάρια .

https://e-xantra.gr/

 

.