Title Image

Panaidis eyewear boutique

Panaidis eyewear boutique

Προτεραιότητα μας η φροντίδα των ματιών σας, συνδυάζοντας τις τάσεις της μόδας με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για άνετη και ξεκούραστη όραση.

Ο διαθλαστικός έλεγχος πραγματοποιείται από έμπειρους οπτικούς-οπτομέτρες, αξιολογώντας την όραση σας, δίνοντας συμβουλές και καθοδήγηση. Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται άμεση αντιμετώπιση ή επιπλέον έλεγχος, γίνεται παραπομπή σε εξειδικευμένους οφθαλμιάτρους.Σκοπός μας είναι ο τέλειος συνδυασμός αισθητικής και όρασης.

Η αλυσίδα καταστημάτων PANAIDIS EYEWEAR BOUTIQUE δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών ειδών για περισσότερες από 4 δεκαετίες, διαθέτοντας σήμερα 28 σύγχρονα καταστήματα στα σημαντικότερα εμπορικά και τουριστικά σημεία της χώρας.

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκίνησε το 1977, όταν ο Παναγιώτης Παναΐδης, κάνοντας μια δυναμική αρχή, ιδρύει το πρώτο κατάστημα στο Μαρούσι, με την αρχική επωνυμία ΠΑΝΑΪΔΗΣ. Το 1982, σε κεντρικό σημείο της ίδιας περιοχής, ανοίγει και δεύτερο κατάστημα. Μέσα σε διάστημα λίγων ετών, το 1986, η εταιρία εγκαινιάζει το τρίτο της κατάστημα, αυτή τη φορά σε κεντρικό δρόμο της περιοχής του Χαλανδρίου.

Andrea Papandreou 7
Chalandri 152 34

T: +30 210 6842654

E:chalandri@panaidis.gr

Andrea Papandreou 19
Chalandri 152 34

T: +30 210 6812945

E:chalandri@panaidis.gr