Simple Caracters

Τα “Simple Caracters” αποτελούν όχι απλώς τον απόλυτο shopping προορισμός από το 1989 στην Ελλάδα, αλλά μία ιδέα.

Η εταιρεία Δ & Ρ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε από τους Δημήτρη και Ράνια Λιακωτίτη το 1989, με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο έτοιμων ενδυμάτων και υποδημάτων. Από την πρώτη στιγμή, ξεχώρισε στον κόσμο της μόδας στον ελλαδικό χώρο διαθέτοντας συλλογές μερικών από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην πορεία των τριάντα χρόνων της, η Δ & Ρ Λιακωτίτης Ε.Π.Ε. διέπρεψε στη συνεχή αναζήτηση συλλογών που θα αποτελούσαν το επόμενο trend στον αρκετά ανταγωνιστικό κλάδο του εμπορίου και της μόδας. Ερμηνεύοντας με ακρίβεια και διορατικότητα τις αγοραστικές και καταναλωτικές ανάγκες, καινοτομεί στην εισαγωγή διεθνών οίκων από την Ιταλία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία και τις ΗΠΑ.

Οι ιδρυτές μας ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στον επιχειρηματικό κλάδο της μόδας, με το πρώτο τους κατάστημα στο Χαλάνδρι, υπό τον εμπορικό και διακριτικό τίτλο “Simple Caracters”. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά εννέα σημεία πώλησης, εκ των οποίων τα πέντε βρίσκονται στην Αττική και τέσσερα στη Μύκονο, συμπεριλαμβνομένων των monobrands της Off-White στην Χώρα της Μυκόνου και του Philipp Plein στο Nammos Village, στην Ψαρρού.

Σημαντικοί οίκοι του εξωτερικού έχουν συνάψει εμπορικές συμφωνίες με την Δ & Ρ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ Ε.Π.Ε., όπως η LVMH με τα εμπορικά σήματα των Kenzo και Marc Jacobs, η Tods Group με τα εμπορικά σήματα των Tods και Hogan, η Staff International με τους οίκους Maison Margiela και Dsquared, καθώς και δυναμικά αυτόνομα brands, όπως οι Kimmy, Giuseppe Zanotti, Canada Goose, κλπ.

Σημεία ορόσημα:

1989: Πρώτο κατάστημα στο Χαλάνδρι 2005: Δεύτερο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο The Athens Mall στο Μαρούσι 2010: Τρίτο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο The Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο
2010: Τέταρτο κατάστημα στην Κηφισιά 2012: Πέμπτο κατάστημα στην Μύκονο
2013: Έκτο κατάστημα στο Ψυχικό 2016: Έβδομο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο My Mall Mykonos στη Μύκονο 2017: Boutiques στα Resorts Utopia, Avaton, Myconian Collection στη Μύκονο
2017: Philipp Plein Boutique στο Nammos Village στη Μύκονο 2018: Off-White Boutique στη Μύκονο

https://simple-caracters.gr/el