Title Image

ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ – Mε μέλημα τον ” Άνθρωπο ”

genesis1

ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ – Mε μέλημα τον ” Άνθρωπο ”

Μια από τις καλύτερές και διεθνώς αναγνωρισμένες  κλινικές στο τομέα της υγείας η ”ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ”  λειτουργεί στο Χαλάνδρι από το 2004 . Στην άρτια οργανωμένη κλινική λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένα  με υπερσύγχρονη τεχνολογία  γυναικολογικό, χειρουργικό τμήμα, πλαστική χειρουργική, απεικονιστικά εργαστήρια , μικροβιολογικό τμήμα, βιοχημικό τμήμα , μονάδα αναπαραγωγικής ιατρικής, τμήμα ενδοσκοπήσεων και τμήμα ουρογυναικολογικό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  ο παγκόσμιού φήμης  Ιατρός Γυναικολόγος και διευθυντής  της κλινικής  Κωνσταντίνος Πάντος :

”Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για µας να σας παρουσιάσουμε την ιδιωτική Μικτή Χειρουργική Κλινική  «ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ», η οποία λειτουργεί μόλις από τα τέλη του 2004 και κατόρθωσε, ήδη, να επιφέρει τομές στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Είναι µία νέα Κλινική, εξοπλισμένη µε τα πλέον υπερσύγχρονα μηχανήματα, επανδρωμένη µε τους κορυφαίους επιστήμονες της χώρας µας και αναγνωρισμένη όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, αφού πραγματοποιεί επιστημονικές εργασίες, συνεργασίες και ερευνητικά πρωτόκολλα µε Κλινικές της Ευρώπης και της Αυστραλίας.

Κινητήρια δύναμη σε όλη αυτήν την προσπάθεια δεν ήταν άλλη από την πρόθεσή µας να καλύψουμε τις ανάγκες που υπάρχουν στην Ελλάδα σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο χώρο της απόλυτης εξειδίκευσης, αλλά και στις χειρουργικές τεχνικές “µίας ημέρας” νοσηλείας – “one day clinic”.

Διαθέτουµε χειρουργικό τµήµαγυναικολογικό τµήµα, καθώς και τµήµα πλαστικής χειρουργικής. Με υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες καλυπτόμενες µε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζεται η πλήρης ασφάλεια κατά την παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Επειδή σκοπός µας είναι να βοηθήσουμε όχι µόνο τη γυναίκα, αλλά και τον άντρα και βέβαια τα ζευγάρια εκείνα που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υπογονιµότητας, διαθέτουμε την πλέον αναγνωρισμένη στη χώρα µας µονάδα υποβοηθούµενης αναπαραγωγής µε εργαστήριο εµβρυολογίας-γονιµοποίησης που σημειώνει τα καλύτερα αποτελέσµατα ανά επιχειρούµενη προσπάθεια, πιστοποιηµένη µε ISO 9001:2008. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στη μονάδα αυτή προσέρχονται άτοµα και ζευγάρια από όλον τον κόσμο. Η υπογονιµότητα δεν πρέπει πλέον να αντιµετωπίζεται ως “ταµπού”, αλλά δυναμικά, µε την κατάλληλη αγωγή και ευπροσάρμοστα και εξατομικευμένα κριτήρια……..”Δείτε περισσότερα 

FACEBOOK 

Διεύθυνση Αθήνας:
Παπανικολή 14-16, Χαλάνδρι
Τ.Κ.152 32
Τηλέφωνο:
210 68 94 326
Fax:
210 68 90 897