Title Image

Dr Vlachos Plastic Surgery Clinique

Dr Vlachos Plastic Surgery Clinique

Στη γνωστή κλινική του γνωστού πλαστικού χειρουργού  Σπύρου Βλάχου που εδρεύει εδώ και αρκετά χρόνια στο Χαλάνδρι έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, καλύπτονται όλοι οι τομείς της  πλαστικής χειρουργικής :Αισθητική Χειρουργική -Έγκαυμα και αποκατάσταση αυτού – Αποκατάσταση μετά από ατυχήματα- Αποκατάσταση μετά από ογκολογικές επεμβάσεις-Ογκολογία του δέρματος-Μικροχειρουργική-Εκ γενετής δυσμορφίες- Εφαρμογές των laser (τόσο χειρουργικά όσο και μη επεμβατικά)

Ο γιατρός Σπύρος Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Νότιο Αφρική. Συγγραφέας δύο επιστημονικών ιατρικών βιβλίων και 17 δημοσιευμένων εργασιών σε ιατρικά επιστημονικά περιοδικά. Έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα πάνω από 50 εργασίες σε ιατρικά συνέδρια.

”Στην Dr. Vlachos Plastic Surgery Clinic είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να προσφέρουμε σε κάθε ασθενή την αμέριστη προσοχή μας, για ό,τι τον απασχολεί και τον προβληματίζει, σχετικά με την πλαστική χειρουργική. Η πολυετής εμπειρία μας και το εξιδεικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας να καλύψει κάθε σας ανάγκη.”

         Λ. Κηφισίας 224, Χαλάνδρι (Στάση Αβάνα)
        ΤΗΛ : 210 6754764