Το Φωτογραφικό Εργαστήριο του Δήμου Χαλανδρίου παρουσίασε δείγμα δουλειάς της περιόδου 2024 -2025

fotografiko ergastiri 24_25 parousiasi_1

 Στο πλαίσιο του φωτογραφικού εργαστηρίου «Ο λόγος στην Εικόνα», υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Χαλανδρίου για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία, μέσα από θεωρητικές προσεγγίσεις, βασικές γνώσεις τεχνικής, ιστορικές αναδρομές αλλά και παρουσιάσεις καταξιωμένων φωτογράφων, να έρθουν σε επαφή με την τέχνη της φωτογραφίας.

Παράλληλα, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη τεχνική δυνατότητα, παρήγαγαν και οι ίδιοι φωτογραφικό έργο με στόχο την έκφραση και τη δημιουργία, έργο που συχνά ισορροπεί μεταξύ τεκμηρίωσης και καλλιτεχνικής έκφρασης. Ένα μικρό, αλλά αρκετά αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτής της προσπάθειας παρουσιάστηκε με βιντεοπροβολή στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, την Δευτέρα 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ολοκλήρωση του φετινού εργαστηρίου.

Ο λόγος στην Εικόνα | Φωτογραφικό Εργαστήριο Δήμου Χαλανδρίου 2024-2025 Συντονιστής: Μπάμπης Κουγεμήτρος.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
mikrou mikous taineies-Kentro Neotitas_12

Διαμαντάκια μικρού μήκους και η ιστορία του Πολιτισμού στο Χαλάνδρι πέρασαν από την οθόνη του Κέντρου Νεότητας

Με ένα αφιέρωμα στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2025 του Δήμου

Περισσότερα
Οκτώβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031