Title Image

Eκδήλωση με θέμα “Παιχνίδι: Πολυτέλεια ή αναγκαιότητα σε καιρούς κρίσης” το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου

Eκδήλωση με θέμα “Παιχνίδι: Πολυτέλεια ή αναγκαιότητα σε καιρούς κρίσης” το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου





  






ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΦΙΛ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ & ΤΟΜΠΑΖΗ 18, ΧΑΛΑΝΔΡΙ 15232
ΤΗΛ. 210 6820464 FAX:210 6842840
http://aetopouleio.blogspot.gr/
aetopoli@otenet.gr

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το παιχνίδι αποτελεί ένα σημαντικό μέσο για τη μετάδοση του πολιτισμού μιας κοινωνίας και αξίζει να το προστατεύσουμε, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης.


Tο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην εκδήλωση “Παιχνίδι: Πολυτέλεια ή αναγκαιότητα σε καιρούς κρίσης” το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 και ώρα 11 π.μ. (Φιλ. Εταιρείας & Τομπάζη 18, Χαλάνδρι 15232 τηλ. 2106820464)


Η κα. Ελίντα Καλπογιάννη, MSc, Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια και Εκπρόσωπος του «Παίζοντας»,  θα μιλήσει σχετικά με την ποιότητα του παιχνιδιού του παιδιού σας, τη σημαντικότητα του παιχνιδιού καθώς και τις επιπτώσεις της μείωσης του παιχνιδιού, ενώ, συγχρόνως,  θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε νέες ιδέες για το παιχνίδι.


Ελάτε να «παίξουμε !!!» η Είσοδος είναι Ελεύθερη


Η εικαστικός κα Μαρία Αρνή θα απασχολήσει δημιουργικά τα μικρά παιδία ώστε να μπορέσουν οι γονείς  να παρακολουθήσουν τη διάλεξη.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες
http://aetopouleio.blogspot.gr/ και www.facebook.com/paizontas