Title Image

Εργαστήριο Μουσικής Εκπαίδευσης

Εργαστήριο Μουσικής Εκπαίδευσης

Σας ενημερώνουμε ότι σε όλα τα τμήματα του εργαστηρίου μουσικής εκπαίδευσης, πλην των τμημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής και Κιθάρας, έχουν εγκριθεί όλες οι εμπρόθεσμες αιτήσεις. Οι περσινοί μας μαθητές ήδη έχουν ξεκινήσει μαθήματα, οι δε καινούριοι θα ξεκινήσουν από 1η Οκτωβρίου, όπως αναφέρεται στον κανονισμό.Διευκρινίζουμε ότι κάθε μαθητής που αλλάζει τμήμα, θεωρείται καινούριος μαθητής του νέου τμήματος, που θα παρακολουθήσει τη φετινή χρονιά. Τόσο οι παλαιοί, όσο και οι καινούριοι μαθητές ειδοποιούνται από τον ειδικό καθηγητή, προκειμένου να ξεκινήσουν μαθήματα.

ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Σε αρκετές περιπτώσεις έχουν εγκριθεί, αν και εκπρόθεσμες, διότι υπήρχαν κενές θέσεις στο πρόγραμμα ορισμένων καθηγητών. Οι μαθητές αυτοί έχουν ειδοποιηθεί από τους υπεύθυνους καθηγητές.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι αιτήσεις έχουν καταχωρηθεί με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τον αριθ. πρωτ. που έχουν λάβει. Βρίσκονται  στη Γραμματεία του Μουσικού Εργαστηρίου. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: κάθε φορά που παρουσιάζεται κενό λόγω αποχώρησης κάποιου μαθητή, θα ενημερώνεται ο ενδιαφερόμενος από τον υπεύθυνο καθηγητή.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Στη μουσικοκινητική αγωγή, τα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει με τους παλαιούς μαθητές.

Οι καινούριοι μαθητές μας θα ξεκινήσουν από 1η Οκτωβρίου, όπως σε όλα τα τμήματα του Εργαστηρίου.

Το τμήμα αυτό, ως γνωστόν, απευθύνεται σε παιδιά πολύ μικρής ηλικίας, με αποτέλεσμα οι αποχωρήσεις να είναι πολύ συχνές. Εκτιμούμε, με βάση τα δεδομένα των προηγούμενων χρόνων, ότι όλες οι εμπρόθεσμες αιτήσεις θα καλυφθούν  το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν από την ειδική καθηγήτρια. Όπως σε όλα τα τμήματα του Εργαστηρίου, τηρείται η σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον αριθ. πρωτ. κατάθεσης κάθε αίτησης.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ

Στην κιθάρα, τα τμήματα (ατομικά, ομαδικά αρχαρίων, ενηλίκων) έχουν ήδη ξεκινήσει με τους περσινούς μαθητές οι οποίοι συνεχίζουν και φέτος.

Οι καινούριοι μαθητές μας θα ξεκινήσουν από 1η Οκτωβρίου, όπως σε όλα τα τμήματα του Εργαστηρίου.

Οι καινούριες αιτήσεις για κιθάρα, τη φετινή χρονιά, υπερκαλύπτουν τις αποχωρήσεις. Παρόλο που γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια κάλυψης  όλων των αιτήσεων, φαίνεται αναπόφευκτο να μην καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις αιτήσεις, αν και εμπρόθεσμες. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να υποβιβάσουμε την ποιότητα του μαθήματος που παρέχουμε προκειμένου να καλυφθούν όλες οι αιτήσεις. Εξάλλου θέλουμε να πιστεύουμε ότι ένας βασικός λόγος της μεγάλης ανταπόκρισής σας στα μαθήματα που προσφέρει ο Δήμος μας, είναι η ποιότητα των μαθημάτων.

Όπως σε όλα τα τμήματα του Εργαστηρίου η διαδικασία είναι η αντίστοιχη.

Οι αιτήσεις βρίσκονται στη Γραμματεία του Εργαστηρίου. Ακολουθείται η σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τον αριθ. πρωτ. κατάθεσης της αίτησης. Οι υπεύθυνοι καθηγητές θα ειδοποιήσουν τους μαθητές προκειμένου να ξεκινήσουν μάθημα.

Καλή σχολική χρονιά

Η υπεύθυνη του Τμήματος Μουσικής Εκπαίδευσης

Βύνη Φουντά