Title Image

Παρουσίαση του βιβλίου “Σαν Αλ Σουρ & Κοκτώ”

Παρουσίαση του βιβλίου “Σαν Αλ Σουρ & Κοκτώ”

Οι συνεργατικές εκδόσεις Ακυβέρνητες Πολιτείες σας καλούν στη διαδραστική παρουσίαση του πρώτου παιδικού τους βιβλίου «Σαν Αλ Σουρ και Κοκτώ» (εικ. Κατερίνα Χαδουλού) με τη συγγραφέα Χρύσα Καραμήτρου  την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στις 6.30 το απόγευμα, κάτω από το εκκλησάκι του Προφ. Ηλία στο Χαλάνδρι (Προφ. Ηλία 11, μέσα στη Ρεματιά)

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο νεαρός παπαγάλος Σαν Αλ Σουρ μετά από ένα δύσκολο κι επικίνδυνο ταξίδι ξυπνάει στην όμορφη Ρεματιά, χιλιάδες μίλια μακριά από τον τόπο του. Το τροπικό δάσος, όπου μεγάλωσε, καταστράφηκε από τους ανθρώπους και τον πόλεμο. Τώρα πια ο Σαν Αλ Σουρ επιθυμεί μια ήρεμη κι αρμονική ζωή με τους κατοίκους της Ρεματιάς, κάτι που αρχικά δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς οι περισσότεροι αντιδρούν στην παρουσία του.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Χρύσα Καραμήτρου κατάγεται από την Αδριανή Δράμας. Γεννήθηκε από μετανάστες γονείς στο Έσλιγκεν της Γερμανίας, αλλά σύντομα επέστρεψε με την οικογένειά της στην Ελλάδα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έπειτα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποίησε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές σε θέματα Εκπαίδευσης και Κοινωνικού Αποκλεισμού.