Title Image

Χοροί και μουσικές σήμερα στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Χοροί και μουσικές σήμερα στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Με ένα ταξίδι χορού ξεκινά σήμερα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 το Our Festival 5 με το “The journey”. Μια γυναίκα που δεν μένει ποτέ στο ίδιο μέρος. Ένας άντρας που κρύβει τον πόνο του. Το έργο αποτελεί μια μελέτη στο βιβλίο του Χαρούκι Μουρακάμι, “Άνδρες χωρίς Γυναίκες” μια μελέτη στα όρια, τις επιλογές, τις συναντήσεις και το ταξίδι της ζωής.

Στις 20:30 η Ελιάν Ρουμιέ με έμπνευση και επιρροές από την καταγωγή της, (Ελληνοσύρια) η καλλιτέχνιδα θα ερευνήσει ένα από τα στάδια της μετάβασης, τον αποχαιρετισμό παρελθοντικών στοιχείων και την ελπίδα του μέλλοντος.

Στις 20:50 το κομμάτι HER είναι ένα ντουέτο σύγχρονου χορού που περιγράφει την σχέση της γυναίκας και του άντρα, αλλά και την μάχη της στο να σταθεί ισότιμα απέναντι στο έτερον ήμισυ της σχέσης αυτής.

Στις 21:30 είναι πλέον ώρα για μουσική με την παρουσίαση του πρώτου άλμπουμ των P minor, καθώς και μικρή αναφορά σε αγαπημένα κομμάτια των μελών του γκρουπ.

Την βραδιά θα κλείσουν στις 22:45 οι Marva Von Teo, το Indie-electronic, dark-pop duo των Μάρβα Βούλγαρη και Τεό Φοινίδη. Με ηχοχρώματα της Darkwave σκηνής των 80’s, pop-jazz, triphop φωνητικά, rock και dance ρυθμικά μοτίβα που ωριμάζουν σε ατμοσφαιρικές και μελαγχολικά ρομαντικές συνθέσεις, με πλούσιες αρμονίες και ενορχηστρώσεις.