Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821

 
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της Επανάστασης του 1821 στο δήμο μας. Οι εορταστικές  εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην οποία παρέστησαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος  Ρούσσος  και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Παρά την πρόβλεψη για κακοκαιρία πλήθος πολιτών κατέκλυσε το κέντρο της πόλης και παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Στεφάνι προς τιμή των ηρώων  κατέθεσαν ο δήμαρχος Σίμος  Ρούσσος συνοδευόμενος από τον αγωνιστή της εθνικής αντίστασης Νίκο Ξένο, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Χαλανδρίου  Αναστάσιος  Μαργέτης, ο πρόξενος του Παλαιστινιακού κράτους Jarrar Mohanad, τοπικοί φορείς, αθλητικά σωματεία, εκπρόσωποι των κομμάτων, σχολεία, και ιδιωτικά ιδρύματα.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, τα μέλη των συλλόγων, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων καθώς και τους πολίτες που τίμησαν την ηρωική επέτειο. Επίσης ευχαριστούμε τη Φιλαρμονική  και τους εργαζόμενους του δήμου μας που συνέβαλαν  στην άρτια διεξαγωγή του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821. 

 

 

 

 

 

 

 

 
Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Σεπτέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930