Title Image

Άρωμα Αποκριάς θα σκορπίσει το μουσικό λεωφορείο του Δήμου Χαλανδρίου

Άρωμα Αποκριάς θα σκορπίσει το μουσικό λεωφορείο του Δήμου Χαλανδρίου

Η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου ταξιδεύει στους δρόμους της πόλης με διώροφο ανοιχτό λεωφορείο και «σκορπάει» άρωμα Αποκριάς και latin μουσικές.

Το μουσικό λεωφορείο θα βρεθεί στις γειτονιές του Χαλανδρίου το Σάββατο 13 Μαρτίου και την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021.

Μια συμβολική δράση από το Δήμο Χαλανδρίου για να μεταφερθεί το μήνυμα ότι η χαρά και η μουσική βρίσκουν πάντα το δρόμο τους, ακόμα και μέσα στην καραντίνα.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Οι μουσικοί που συμμετέχουν θα έχουν υποβληθεί προηγουμένως σε τεστ ανίχνευσης Covid-19.

«Η μουσική βρίσκει πάντα το δρόμο της ακόμα και στις πρωτόγνωρες συνθήκες ενός παρατεταμένου εγκλεισμού που δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας. Στις ειδικές αυτές συνθήκες που για την προστασία των πολιτών δεν πραγματοποιείται καμία από τις εκδηλώσεις που οργάνωνε τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος, τουλάχιστον θα …ακούσουμε την Αποκριά και θα την ακούσουμε δυνατά», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας.