Title Image

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει έναν Πανελλήνιο Διαγωνισμό επετειακού χαρακτήρα με θέμα την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει έναν Πανελλήνιο Διαγωνισμό επετειακού χαρακτήρα με θέμα την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει έναν Πανελλήνιο Διαγωνισμό επετειακού χαρακτήρα με θέμα την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή έως την 31η Δεκεμβρίου 2022, ακολουθώντας τα ακόλουθα βήματα:

Βήμα 1: Να πραγματοποιηθεί η κατοχύρωση σεναρίου στην ΕΣΕ (τύπος έργου: Σενάριο Mικρού Mήκους Πρωτότυπο), στη διεύθυνση:
https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/

Βήμα 2: Με τον κωδικό κατοχύρωσης να δηλώσετε συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό (1922 – 2022 Διαγωνισμός Σεναρίου της Ε.Σ.Ε. για την Μικρασιατική Kαταστροφή):
https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό συμμετοχής που λαμβάνει ο κάθε μετέχων μετά την υποβολή του έργου, εντός του τρέχοντος έτους, στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού (βλ. βήμα 2 ανωτέρω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει.

Στην ειδική περίπτωση που η πληρωμή της κατοχύρωσης δεν δύναται να γίνει με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μπορεί να γίνει με κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς αριθ. λογ. IBAN GR5701718390006839133385616. Σχετικά με αυτή τη διαδικασία παρακαλούμε επικοινωνήστε στη διεύθυνση info@senariografoi.gr.

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο μας και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε στο email info@senariografoi.gr.

Αναλυτικές πληροφορίες και όροι διαγωνισμού: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1438/