Title Image

Το πάρτυ των αναμνήσεων έρχεται και πάλι στη Ρεματιά      

Το πάρτυ των αναμνήσεων έρχεται και πάλι στη Ρεματιά      

Η τέχνη μας στηρίζει, στηρίζουμε την τέχνη
και τους ανθρώπους της

Σε ένα μεγάλο ανοιχτό πάρτυ, που αναβιώνει την ατμόσφαιρα των ‘60s και ‘70s και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με ρετρό διάθεση, στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Νύχτες Αλληλεγγύης μας προσκαλεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου. 

Το πάρτυ των αναμνήσεων, που επανέρχεται στη Ρεματιά ύστερα από δυο χρόνια απουσίας, συνεπεία της πανδημίας, είναι ένα μουσικό αφιέρωμα στις δεκαετίες του ‘60 και ’70, από καλλιτέχνες που δραστηριοποιήθηκαν τότε στο Χαλάνδρι και την ευρύτερη περιοχή και αναλαμβάνουν να μας «θυμίσουν τα τραγούδια που ακούγαμε και χορεύαμε στα πάρτυ και τις συναυλίες της εποχής».

Παράλληλα με το μουσικό μέρος της βραδιάς, που ξεκινά στις 8.00 μ.μ., στο χώρο του θεάτρου θα εκτίθενται μοντέλα αυτοκινήτων των συγκεκριμένων δεκαετιών από δύο ενώσεις ιδιοκτητών ιστορικών αυτοκινήτων (ORCA – FIAT 500 & ΣΥΝΑΦΗ) ενώ ποτά εποχής θα σερβίρονται στο μπαρ του θεάτρου ενώ η ομάδα της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook «Γεννήθηκα και εγώ στο Χαλάνδρι» θα έχει διαμορφώσει ειδικό σημείο συνάντησης προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στα μέλη της να γνωριστούν από κοντά και να θυμηθούν παλιές ιστορίες από την πόλη.

Το πάρτυ των αναμνήσεων διοργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου με τη συμβολή κοινωνικών φορέων της πόλης και τη συνεργασία του Δήμου Χαλανδρίου και της εταιρίας παραγωγής εκδηλώσεων Event Dynamics ενώ το πρόγραμμα συντονίζει και επιμελείται ο Γιάννης Μαρίνης.

Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 8.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.


Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου