Title Image

Το αποκριάτικο χωριό στην κεντρική πλατεία του Δήμου Χαλανδρίου έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων

apokries drakos 43

Το αποκριάτικο χωριό στην κεντρική πλατεία του Δήμου Χαλανδρίου έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων

 

Μετά από τρία χρόνια πανδημίας που μας στέρησε τη χαρά της συνάθροισης, η κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου μετατράπηκε σε σημείο συνάντησης, κεφιού και χαράς για μικρούς και μεγάλους που απόλαυσαν ένα ξέφρενο δεκαήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στο αποκριάτικο χωριό.

Εκατοντάδες παιδιά διασκέδασαν καθημερινά στα φουσκωτά και στα αποκριάτικα παιχνίδια της πλατείας, δημιούργησαν ευφάνταστες αποκριάτικες μάσκες και μεταμορφώθηκαν στους αγαπημένους τους ήρωες με face painting  από τους καλλιτέχνες των παιδικών εργαστήριων, ενώ απόλαυσαν και ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων με ανιματέρ, μάγους παρελάσεις, μασκότ και κινέζικους δράκους. Όλα τα παιχνίδια και οι δράσεις προσφέρθηκαν δωρεάν.

Το παιδικό  πρόγραμμα πλαισίωσαν με όμορφο τρόπο το νηπιαγωγείο «Σουζάνα» και η σχολή χορού FAYS DANCE LAB με χορευτικά που εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Το δικό της γιορτινό τόνο έδωσε και η Caramella που μοίρασε γλυκές στιγμές σε όσους πέρασαν από το αποκριάτικο stand της αλλά και το καροτσάκι με το μαλλί της γριάς.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα ταξίδεψε στις γειτονιές της πόλης

Χαμόγελα και μουσικές μοίρασε το αποκριάτικο λεωφορείο που ταξίδεψε στις γειτονιές της πόλης με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου ενώ το νεανικό συγκρότημα «Γκιντίκι» ξεσήκωσε το κοινό με τις διασκευές του σε παραδοσιακά τραγούδια και έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να χορέψει και να τραγουδήσει.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις άνοιξαν με το γλέντι που οργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου με τους πολιτιστικούς και μουσικοχορευτικούς συλλόγους της πόλης και την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, στις 18 Φεβρουαρίου.

Και του χρόνου λοιπόν!