Title Image

Οι Λαϊκοί Βάρδοι, ένα ντοκιμαντέρ του Θάνου Κουτσανδρέα, μια συμπαραγωγή του Δήμου Χαλανδρίου στις Νύχτες Πρεμιέρας

Οι Λαϊκοί Βάρδοι, ένα ντοκιμαντέρ του Θάνου Κουτσανδρέα, μια συμπαραγωγή του Δήμου Χαλανδρίου στις Νύχτες Πρεμιέρας

Ο Δήμος Χαλανδρίου έχει τη χαρά να συμμετέχει στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, με την ταινία – ντοκιμαντέρ Λαϊκοί Βάρδοι – Στιγμές από τη ζωή τους και τη ζωή μας, συμπαραγωγής του δήμου με την ΕΡΤ σε σκηνοθεσία του  Θάνου Κουτσανδρέα και εκτέλεση παραγωγής της BlackWrap Productions. Η προβολή της ταινίας, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/09/2023 στον κινηματογράφο ΑΣΤΥ στις 19:30, ενώ θα ακολουθήσει πάρτυ στο μπαρ ΙΜΕΡΟΣ (Λεωφ. Αλεξάνδρας 2).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων, δείτε εδώ:

https://www.aiff.gr/mousiki_film_2023/arthro/laikoi_bardoi_stigmes_apo_tin_zoi_tous_kai_tin_zoi_mas_folk_bards_moments_of_their_lives_and_ours-15556029/

Τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία στις Νύχτες Πρεμιέρας, ο Δήμος Χαλανδρίου προσκαλεί στις προβολές που θα γίνουν, στο πλαίσιο τριήμερου κινηματογραφικού αφιερώματος στο Χαλάνδρι, στο σινεμά Αθηνά (Σολωμού 16) στις 3/10/2023, με ώρες έναρξης προβολής στις 20:00 και στις 22:00, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. Οι ταινίες θα προβληθούν στη θερινή αίθουσα του κινηματογράφου (ταράτσα), εφ’ όσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, ή τη χειμερινή.

Διάρκεια προβολής: 119΄

Βάρδοι Κουτσανδρέας