Title Image

The BitterSweet – Verbal Delirium στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

The BitterSweet – Verbal Delirium στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Μια δυνατή rock’n’roll βραδιά γεμάτη αδρεναλίνη υπόσχεται το συγκρότημα The BitterSweet που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τετάρτη 10 Ιουλίου. Το μουσικό σχήμα The Bitter Sweet παρουσιάζει ζωντανά τη νέα δισκογραφική τους δουλειά The Age Of New Delirium καθώς επίσης παλαιότερα κομμάτια και επιλεγμένες διασκευές. Μαζί τους οι Verbal Delirium σε μια εκρηκτική συναυλία σε ρυθμούς rock, pop, psychedelicrock.

Ελεύθερη είσοδος

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου