Title Image

Υπέροχες βραδιές από τους φορείς της πόλης

Υπέροχες βραδιές από τους φορείς της πόλης

Τρεις από τους πιο σημαντικούς  φορείς της πόλης παρουσίασαν  τρεις υπέροχες  θεατρικές παραστάσεις , με ελεύθερη είσοδο, οι οποίες εντυπωσίασαν και  καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που γέμισε το θέατρο.

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Πολιτιστικού Προγράμματος “Εν Άστει” που διοργανώνει σε συνεργασία με τους δήμους – μέλη του, παρουσιάσε με μεγάλη επιτυχία  σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου, τη θεατρική παράσταση Η Ευθαλία του Γαλατά, του Θωμά Κοροβίνη, μια παράσταση βασισμένη στη νουβέλα “Φαχισέ Τσίκα”, με τη Νικολέττα Βλαβιανού, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ. Η ηθοποιός έδωσε ρεσιτάλ ερμηνίας και αποθεώθηκε απο το κοινό.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου όσοι βρέθηκαν στην ρεματιά απόλαυσαν την Κωμωδία του αυτόχειρα, του Νικολάι Έρντμαν από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Χαλανδρίου. Η σκηνοθεσία της Στέφης Θεοδότου αλλά και οι  ερασιτέχνες ηθοποιοί της εντυπωσίασαν το κοινό.

Μια ιδιαίτερη παράσταση απόλαυσαν και όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 6 Ιουλίου στο θέατρο. Ο Δράκος, του Ευγένιου Σβαρτς παρουσιάστηκε από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ» .