Title Image

Κυνηγώντας την ουρά τους στη Ρεματιά! – Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Αγώνας Δυναμικού Βαδίσματος με Ζώα Συντροφιάς

kynigontas_tin_oura_mas

Κυνηγώντας την ουρά τους στη Ρεματιά! – Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Αγώνας Δυναμικού Βαδίσματος με Ζώα Συντροφιάς

Θεσμός έχει γίνει πλέον για το Χαλάνδρι, η δράση «Κυνηγώντας την ουρά μας» που προσφέρει την εμπειρία ενός διαφορετικού αγώνα μέσα στην πανέμορφη Ρεματιά, με πρωταγωνιστές τους τετράποδους φίλους μας.

Ο αγώνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου, πρόσφερε χαρά και ανέδειξε την ομορφιά της αρμονικής συνύπαρξης του ανθρώπου με τα ζώα και το περιβάλλον.

Η Ρεματιά Χαλανδρίου, απετέλεσε το ιδανικό σημείο, προσφέροντας το φυσικό σκηνικό για έναν αγώνα που δεν έχει ανταγωνιστική χροιά, παρά μοναδικό στόχο την αγάπη για το συνάνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Τους συμμετέχοντες/ουσες καλωσόρισε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, σημειώνοντας: «Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, που γίνεται με την σκέψη να ευαισθητοποιήσουμε τους ανθρώπους της πόλης για την ενιαία αντίληψη που πρέπει να έχουμε απέναντι στο περιβάλλον, ως χώρο αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και ζώων. Ευχαριστώ τους εργαζομένους στη δ/νση για την αποφασιστική τους συμμετοχή στη διοργάνωση, τους εθελοντές της φιλοζωικής Χαλανδρίου και την κτηνίατρο Άννα Σούσου, που επίσης εθελοντικά παρέχει τις υπηρεσίες της στη διοργάνωση».

Τη δράση στήριξαν με τις χορηγίες τους οι εταιρείες:

Pet Shop Marko
Αποστολοπούλου 75, Χαλάνδρι

Aristodogs Grooming
Πρεβέζης 1, Χαλάνδρι

Pet Shop Bouratzis
Σαρανταπόρου 53, Χαλάνδρι

 CATS&DOGS

Παύλου Μελά 2 και Βουλγαροκτόνου, Χαλάνδρι

Happy dog

Παιανίας Μαρκοπούλου 7ο Km/ 2106627245

Pet lovers

Λ. Πεντέλης 20, Χαλάνδρι

Την αφίσα της εκδήλωσης φιλοτέχνησε ο Δημοσθένης Μαθιόπουλος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!