Εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας των Δήμων Χαλανδρίου και Βριλησσίων

antikakrkiniki etaireia

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Γιορτάζουμε την έναρξη λειτουργίας του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας των Δήμων Χαλανδρίου και Βριλησσίων και σας περιμένουμε να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τετάρτη  5 Μαρτίου 2025 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου Δαναΐδων & Αντιγόνης.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσος, ο δήμαρχος Βριλησσίων Ιωάννης Πισιμίσης και ο πρόεδρος της ΕλληνικήςΑντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος.

 

Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος

Δρ. Ιωάννης Λαδόπουλος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
anakoinosi_dimos

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 41ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΠΕΜΠΤΗ 8-10-2026) ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Δείτε εδώ αναλυτικά: 

Περισσότερα
προγραμμα για παιδια με μαθησιακες δυσκολιες_1

Πρόγραμμα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες: «Άσκηση και βελτίωση της κίνησης μέσω Υποστηρικτικής Τεχνολογίας».

  Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Υποστηρικτικής Τεχνολογίας, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου, υλοποιεί και φέτος το εξειδικευμένο πρόγραμμα: «Άσκηση

Περισσότερα
Οκτώβριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031