Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία, παρουσία του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, ανοίγει το Χειμερινό εορταστικό Φεστιβάλ 2025 του Δήμου.
Στο πνεύμα της γιορτής θα μας μεταφέρει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου με τις μελωδίες της αλλά και η Χορωδία του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου που θα μας τραγουδήσει σκοπούς των Επτανήσων.
Θα ακολουθήσει συναυλία σε ρυθμούς swing με την Αρτέμιδα Ματαφιά και τους Jazzentials.
Animateurs θα διασκεδάσουν τα παιδιά, πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό ενώ θα μοιραστούν γλυκίσματα και ζεστό κρασί.
Καρουζέλ και χριστουγεννιάτικη αγορά
Στην κεντρική πλατεία θα λειτουργεί γιορτινό καρουζέλ καθώς και χριστουγεννιάτικο χωριό με σπιτάκια και δράσεις για παιδιά από τις 9 Δεκεμβρίου 2025 έως 6 Ιανουαρίου 2026
Και μαζί η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά με τα «σπιτάκια» που παραχωρεί ο Δήμος Χαλανδρίου σε μη κερδοσκοπικούς, κοινωφελείς οργανισμούς.
Ωράριο λειτουργίας καρουζέλ
24 -29 & 31.12.2025, 12.00 – 20.00
Σαββατοκύριακα, 12.00 -20.00
Καθημερινές, 16.00 -20.00
6.1.26, 14.00 – 20.00
Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Χειμερινού Φεστιβάλ ΕΔΩ.



