Title Image

Δελτίο Τύπου της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου

Δελτίο Τύπου της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

    Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, η εκδήλωση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. Παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος κος Δ. Χριστουλάκης, ο Δημ. Συμβ. και π. Δήμαρχος Χαλανδρίου Κος Γ. Κουράσης, ο π. Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γ. Ζαφειρόπουλος, η Δημ. Συμβ. κα Ε. Κατούφα, ο Δημ. Σύμβ. Κος Ι. Λαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π. κος Ι. Κανέτης, ο Υ.Δ. της Κ.Ε.Π.Π.Ε. κος Ι. Ανδριόπουλος, ο Εφ. Διοικ. της Π.Ε. Αν. Αττικής κος Ι. Στόκας, ο καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου κος Ι. Υφαντόπουλος, ο ναύαρχος ε.α. κος Μ. Δημητρίου, καθώς και πλήθος αδελφών Προσκόπων και φίλων της Ένωσης.

      Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε το βραβείο «Δ. Σταυρόπουλος» στην κα Μ. Κανατσούλη, για την πολυετή προσφορά της, τιμήθηκε η οικογένεια του εκλιπόντος Τοπικού Εφόρου Ν. Ταβουλαρέα και οι Πρόσκοποι που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2017. Παράλληλα γιορτάστηκε και η επέτειος για τα 90 χρόνια Προσκοπισμού στο Χαλάνδρι (1927 – 2017), με ομιλίες από Παλαιούς Προσκόπους που στελέχωσαν από την δεκαετία του ’50 μέχρι πρόσφατα, τα Προσκοπικά Συστήματα του Χαλανδρίου και μοιράστηκαν, με συγκίνηση και νοσταλγία τα βιώματά τους με το κοινό.

      Η Ε.Π.Π. Χαλανδρίου ευχαριστεί τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και τον πατέρα Σπυρίδωνα, για την φιλοξενία και την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων, τον αδελφό Πρόσκοπο κο Ι. Ιντζεγιάν, για την βοήθεια του στις ξυλοκατασκευές και τον Αρχηγό του 3ου Σ.Ν. Χαλανδρίου, κο Δ. Μαθιόπουλο, για την εργασία του στο ιστορικό αρχείο. Ευχαριστεί επίσης θερμά όσους παραβρέθηκαν και εύχεται σε όλους μια δημιουργική χρονιά, με υγεία, αγάπη και προσφορά.