Η αποκριάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ

Στην κατάμεστη και πολύχρωμα στολισμένη αίθουσα μεγάλου εστιατορίου της πόλης μας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη αποκριάτικη συνεστίαση για τα μέλη των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου.
Περίπου 250 συμπολίτες μας γευμάτισαν μαζί, αστειεύτηκαν, τραγούδησαν και χόρεψαν με …την ψυχή τους. Όπως ήταν αναμενόμενο,  περίσσεψαν η ευθυμία, το κέφι και η σατυρική διάθεση, σε συνδυασμό με τους μεζέδες και το καλό κρασί.
Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης ο δήμος Χαλανδρίου  εξασφάλισε  ζωντανή ορχήστρα, την οποία αποτελούσαν οι: Άλκης Παπακώστας, Νίκος Παπακώστας και Χρήστος Γαλάνης.  
Το καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους έκανε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Ευγενία Κατούφα, ενώ η αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικής Πολιτικής Έλενα Χριστούλη, απηύθυνε χαιρετισμό, μεταφέροντας και  τις ευχές του δημάρχου σίμου Ρούσσου για μακροημέρευση με υγεία και χαρά.
 
 
Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Dimarxos_Roussos_2

Παρέμβαση του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τους πυρόπληκτους του Χαλανδρίου

Με επιστολή του, από 14.5.25 (Α.Π. 15861), προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τη Γενική Γραμματεία Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών

Περισσότερα
Μάιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031