Title Image

Ανακοινώσεις & αγγελίες 14.3.2018

Ανακοινώσεις & αγγελίες 14.3.2018

ΑΓΓΕΛΙΕΣ 13/3/2018

1. BAZAAR: Πωλητής /τρια / Ταμίας Super Market – Αθήνα
Αίτηση & Βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία μέσω της ιστοσελίδας www.bazaar.gr  & www.aggeliesergasias.gr
Τα καθήκοντά σας:
Αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα
Φροντίζετε για την εξυπηρέτηση των πελατών και ασχολείστε με τη διάταξη και την παρουσίαση των εμπορευμάτων, την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής και την καθαριότητα
Εργάζεστε με πλήρη ή μερική απασχόληση αναλαμβάνοντας βάρδιες
Το προφίλ σας:  Έχετε ευχάριστη προσωπικότητα και αποτελείτε πρότυπο ευγένειας απέναντι στους πελάτες
Σας διακρίνουν υπευθυνότητα και αξιοπιστία
Σας αρέσει η ομαδική εργασία και οι κοινοί στόχοι
Ιδανικά διαθέτετε εμπειρία στον χώρο του εμπορίου
 Ηλικία έως 40 χρονών
Βασικές γνώσεις Η/Υ
 Τουλάχιστον απόφοιτος Λυκείου
 
2. MEDIA MARKT : ΑΝΑΖΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ / Αίτηση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας ή από το www.aggeliesergasias.gr/  Οι μελλοντικές σας αρμοδιότητες:
  Εργάζεστε σε ένα από τα παρακάτω Τμήματα: Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία Φωτογραφικά
  Συμβουλεύετε τους πελάτες μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μεταδίδοντάς τους τον ενθουσιασμό σας για την τεχνολογία
  Εντυπωσιάζετε με την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό σας και την διάθεση για εξυπηρέτηση
Απαραίτητα Προσόντα:
  Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών στο χώρο πώλησης αντίστοιχης προϊοντικής κατηγορίας
  Επιθυμητές σπουδές πέραν του Λυκείου
  Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  Καλή γνώση Αγγλικών
 
3. MEDIA MARKT: TAMIEΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (ΜΕΡΙΚΗΣ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ)/ Αίτηση μέσω  της ιστοσελίδας της εταιρείας ή από το www.aggeliesergasias.gr
4. Ζητούνται εργάτριες & εργάτες από εταιρεία υποδημάτων. Αποστολή βιογραφικού στο email viografiko.famousshoes@gmail.com γράφοντας θέμα ‘’ΕΡΓΑΤΕΣ’’.
5. INTERSPORTΕκπρόσωπος Πωλήσεων (κωδ.SR Ηalandri 18), για το κατάστημα μας στo Χαλάνδρι, μερικής απασχόλησης
Τα κύρια καθήκοντα του ρόλου περιλαμβάνουν:  Ποιοτική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών, Πώληση προϊόντων, Προετοιμασία των προϊόντων προς πώληση στο κατάστημα
Απαραίτητα και Επιθυμητά Προσόντα: Απαραίτητο επίπεδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και επιθυμητό επίπεδο Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κατά προτίμηση Τ.Ε.Φ.Α.Α, Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, Γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, Επιθυμητή ενασχόληση σε οποιοδήποτε επίπεδο (ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό) με τον αθλητισμό, Προϋπηρεσία σε αντίστοιχο ρόλο θα εκτιμηθεί αλλά δεν είναι απαραίτητη, Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους.
Αίτηση μέσω www.aggeliesergasias.gr ή στην ιστοσελίδα της εταιρείας (όμιλος Φουρλής).
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  13/3/2018
1. REGENERATION: Αν είσαι νέος 18-29 ετών, άνεργος πτυχιούχος και με μικρή ή καθόλου προϋπηρεσία, μπορείς να συμμετέχεις σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα 6μηνης αμειβόμενης απασχόλησης που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα /  6ος  ΚΥΚΛΟΣ / ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 16/3/2018 / Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.regeneration.gr
 
2.  Αιτήσεις για θέσεις ορισμένου χρόνου καθαριότητας στον ΟΑΕΔ. Αιτήσεις από 12-19/3.
Η εκτυπωμένη αίτηση υπογεγραμμένη με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε θα αποστέλλεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή εντός της ανωτέρω προθεσμίας είτε θα κατατίθεται αυτοπροσώπως ή από άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στο κτίριο της Διοίκησης ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντίστασης 8, Άλιμος, Τ.Κ.17456 κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 8:00 το πρωί έως 3.30 μετά το μεσημέρι.
Επισημαίνεται ότι η αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα πρέπει να αναγράφονται: τα στοιχεία του αιτούντος και ο αριθμός πρωτοκόλλου, με την ένδειξη “Αίτηση για την ανακοίνωση της ΣΟΧ1/2018”.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μη ταχυδρομική αποστολή ή αυτοπρόσωπη κατάθεση της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών εντός της ορισθείσας προθεσμίας συνεπάγεται την απόρριψη των υποψηφίων.
Για την υποβολή της αίτησης πατήστε εδώ http://ek.oaed.gr/SOXAithseis/
 
3.  Aίτηση συμμετοχής για τον Γ΄ κύκλο αιτήσεων, ωφελούμενων άνεργων νέων, ηλικίας 18-24 ετών, με δράσεις κατάρτισης, πρακτικής και λήψης πιστοποίησης στους τομείς Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics & Εξαγωγικό Εμπόριο Προϊόντων.
1. «Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics»
2. «Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18 -24 ετών στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου προϊόντων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής», οι οποίες εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Οι συγκεκριμένες πράξεις συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). Η αποζημίωση κάθε ωφελούμενου για κάθε ώρα θεωρητικής κατάρτισης είναι 5€, ενώ για κάθε ώρα πρακτικής άσκησης 3€.
Δικαιούχοι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι άνεργοι νέοι ηλικίας 18 – 24 ετών, που πληρούν τους όρους που περιγράφονται στην πρόσκληση. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων που γίνεται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου στο διαδίκτυο: www.sbbe-edu.gr 
Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 
Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρέχονται λεπτομερή στοιχεία για το πρόγραμμα και οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης.