ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ





ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ



Αγαπητοί συμπολίτες,


Η κατάσταση στους Δήμους βρίσκεται από κάθε άποψη σε οριακό σημείο. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται και νέα περικοπή της τάξης του 30% περίπου, φτάνοντας τη στέρηση εσόδων στους Δήμους τα τελευταία χρόνια στο 60%, γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο ούτε για της βασικές μας λειτουργίες.


Οι δήμαρχοι αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε σε αυτήν την εξέλιξη. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε στο Χαλάνδρι να κλείσουμε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες μας για 48 ώρες την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012.


Λόγω της έναρξης λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, οι υπηρεσίες που αφορούν στη λειτουργία του συστήματος θα λειτουργούν κανονικά (Γραφείο Ελεγχόμενης Στάθμευσης, Ταμείο. Πρωτόκολλο, Δημοτική Αστυνομία)


Θέλουμε την κατανόησή σας αυτό το διήμερο γιατί προσπαθούμε να προλάβουμε τα χειρότερα. Μια περαιτέρω μείωση, όπως αυτή που επεξεργάζονται, θα έχει ως αποτέλεσμα να στερηθείτε, όχι μόνο για δυο ημέρες, αλλά για μεγάλο διάστημα τις υπηρεσίες που προσφέρονται σήμερα.



        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
paidikoi_5

Παιδικοί Σταθμοί: Προσωρινές καταστάσεις εμπρόθεσμων αιτήσεων βρεφών και νηπίων για την περίοδο 2025 – 2026

Η δ/νση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου προχωρά στην ανακοίνωση της προσωρινής κατάστασης εμπρόθεσμων αιτήσεων βρεφών και νηπίων ανά σταθμό,

Περισσότερα
Αύγουστος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031