Title Image

Αγγελίες & Ανακοινώσεις (23/7/2018)

Αγγελίες & Ανακοινώσεις (23/7/2018)

-Zητούνται βοηθοί νοσηλευτών και φροντιστές από τον ΑΚΤΙΟ ΟΔΗΓΟ – μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων για την Αγία Παρασκευή και το Μαρούσι. Τα καθήκοντα θα αφορούν την ατομική υγιεινή των εξυπηρετούμενων, τη σίτιση και τη γενικότερη φροντίδα τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email jobs@aktios.gr  & info@aktios.gr.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ πωλήτρια ζαχαροπλαστείου YANNI PATISSERIE  με ανάλογη προϋπηρεσία για μόνιμη απασχόληση σε ζαχαροπλαστείο στο Κάτω Χαλάνδρι, πλησίον μετρό. Μισθός ικανοποιητικός, ασφάλιση, άριστο περιβάλλον. Τηλ.: 210 6745233.

-ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΣΕ ενδιαφέρει να γίνεις μέλος της καλύτερης ομάδας εργασίας στην εστίαση;
Στο Γρηγόρης Πρωτοφουρνίσματα στο Χαλάνδρι, ξέρουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι το μυστικό της επιτυχίας μας, και ζητάμε άτομα με όρεξη να έρθουν κοντά μας. Δεν πειράζει να μην έχεις εμπειρία, την εκπαίδευση την βάζουμε εμεις — αρκεί να έχεις διάθεση να μάθεις και να προσφέρεις με χαμόγελο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το δικαίωμα εργασίας.  Ευκαιρίες για 8ωρη αλλά και part time απασχόληση.
Εάν ενδιαφέρεσαι ή θέλεις να μάθεις περισσότερα, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον διευθυντή μας Αθανάσιο Μπάκα στο  nmpakgr@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 68 92 374.

-ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από αναπτυσσόμενη εταιρία χονδρικού εμπορίου Perfect Pet στο Κορωπί αποθηκάριοι με εμπειρία στη χρήση RF scanner σε περιβάλλον οργανωμένης αποθήκης (WMS). Μισθός πλέον του βασικού. Bιογραφικά μέσω www.skywalker.gr – μικρές αγγελίες – 23/7/2018.
-ΖΗΤΕΙΤΑΙ από ανώνυμη εισαγωγική εταιρία με έδρα την Παλλήνη Kapelis Packaging, υπάλληλος για το τμήμα τιμολόγησης – παραγγελιών. Προσόντα: γνώση προγράμματος SoftOne, γνώση αγγλικών, γνώση αποθήκης, 3 έτη προϋπηρεσία. Κωδ θέσης: 1.  Bιογραφικό μέσω skywalker.gr – μικρές αγγελίες – 20/7/2018.
Ζητούνται Υπάλληλοι Aποθήκης / Refillers (Part Time) – Μαρούσι Αττικής μέσω της ManpowerGroupGreece για λογαριασμό πελάτη της, κορυφαίου γαλλικού πολυεθνικού ομίλου που δραστηριοποιείται στο κομμάτι της πώλησης οικιακών ειδών. Η θέση αφορά σε εργασία τετράωρης πρωινής απασχόλησης με ωράριο 06:00-10:00 με προοπτική απασχόλησης τόσο σε 6ωρο, όσο και 8ωρο ωράριο. Βιογραφικά μέσω www.skywalker.gr – logistics – 23/7/2018
Περιγραφή θέσης εργασίας: Picking και packaging (επιλογή προϊόντων, προετοιμασία και τοπόθετησή τους στα ράφια), Διεκπεραίωση παραλαβών και επιστροφών προϊόντων, Διαχείριση ειδών αποθήκης
Προφίλ υποψηφίου: Απόφοιτοι λυκείου, Aπαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, Προηγούμενη πείρα σε θέσεις αποθήκης θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν, Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας

-Από τα ζαχαροπλαστεία Τερκενλή ζητούνται:  Οδηγοί / Πωλητές Καταστήματος για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητα προσόντα: Δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής, 3ετής εμπειρία οδήγησης, Ηλικία έως 30 ετών, Ευελιξία ωραρίου, Επαγγελματική συμπεριφορά, Επικοινωνιακές ικανότητες. Βιογραφικά μέσω skywalker.gr – οδηγοί – 20/7/2018.

-Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου θα προβεί στην πρόληψη έως εκατόν έντεκα (111) ατόμων για την πλήρωση θέσεων ωρομίσθιων καθηγητών μουσικών οργάνων και εικαστικών-καλλιτεχνικών τμημάτων (εικαστικά – χοροί – μοντέρνες τέχνες) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) διάρκειας έως εννέα (9) μήνες για απασχόληση στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, ή έως οκτώ (8) μήνες για απασχόληση στα καλλιτεχνικά-εικαστικά ερασιτεχνικά τμήματα της Επιχείρησης αντίστοιχα για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους  για την περίοδο 2018-2019.  Ημερομηνία Λήξης Υποβολής Αιτήσεων: 30-07-2018.  Για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών και γενικότερα για τη διαδικασία της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-8056314-5 καθημερινά, στις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. Η αναλυτική ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου (Δημαρχείο: οδός Βασ. Σοφίας αρ. 9 & Δ. Μόσχα, ισόγειο) και της Επιχείρησης (2ος όροφος Δημαρχείου), καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου: www.maroussi.gr. Η παρούσα περίληψη θα δημοσιευτεί σε δύο (2) εφημερίδες