Title Image

Προκήρυξη & αγγελίες

Προκήρυξη & αγγελίες

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 29/8/2018

 

Προκήρυξη Δήμος Αγίας Παρασκευής :  Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο), συνολικά δέκα (10) Καθηγητών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, με ειδικότητες: Αντισφαίρισης, Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Ν. Αττικής, (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2190/1994 όπως ισχύει και τις όμοιες του Ν.3812/2009, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. Kατηγορία: ΠΕ Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής . Η υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι Δευτέρα 10/9/2018 και ώρα 13.00. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην συνημμένη προκήρυξη.

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ 29/8/2018

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

 

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Ζητούνται Πωλητές – ταμίες, (έδρα Μαρούσι, κωδικός: ΒΠΠΩΛ) – Μερική απασχόληση, προϋπηρεσία 2 χρόνια στην εξυπηρέτηση πελατών, πλήρης περιγραφή θέσεων και αποστολή βιογραφικά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.kotsovolos.gr – θέσεις εργασίας.

 

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Ζητείται Τεχνικός Η/Υ, (έδρα Αττική, κωδικός: ΑΤΤΤΕΧΝΗΥ) – Πλήρης απασχόληση, πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, προϋπηρεσία 2 χρόνια. Στείλτε βιογραφικό και δείτε και τις υπόλοιπες θέσεις που διαθέτει η εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας τις εταιρείας www.kotsovolos.gr

 

Η KENTIA ΑΕ– η ελληνική εταιρία πρότυπο στον χώρο των λευκών ειδών επιθυμεί να προσλάβει άμεσα: Πωλήτρια/ή Λιανικής για τα καταστήματά της στα βόρεια προάστια. Απαραίτητα προσόντα: Ηλικία 28+, Εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών στη λιανική πώληση λευκών ειδών, Η εμπειρία σε πώληση κουρτινών θα ληφθεί σοβαρά υπόψη, Γνώση Η/Υ, Γνώση αγγλικών, Δυναμική και ευχάριστη παρουσία, ευχέρεια λόγου και επικοινωνία. Αποστολή βιογραφικού μέσω skywalker.gr – λιανική πώληση – 29/8/2018.

Η Chicken Stories, η οικογενειακή πρόταση στον χώρο των Fast Food, με έμφαση στα
ελληνικά φρέσκα υλικά, επιθυμεί να προσλάβει Ταμία για το κατάστημά της στην Αγία Παρασκευή. Επικοινωνία, εξυπηρέτηση πελατών, Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες, Κατοχή βιβλιαρίου / πιστοποιητικού υγείας για επαγγέλματα εστίασης, Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη.

Κωτσόβολος – Βριλήσσια & Αγία Παρασκευή ζητούνται Πωλητές /τριες  μερικής απασχόλησης.  Περισσότερες πληροφορίες στο http://corporate.kotsovolos.gr.

ΒΕΝΕΤΗΣ φούρνος: ζητά πωλητή-barista για κατάστημα στα βόρεια προάστια & στο Αεροδρόμιο. Βιογραφικά μέσω skywalker.gr – λιανική πώληση – 28/8/2018.

Η Ε-gate  επιθυμεί να διευρύνει την ομάδα της και να προσλάβει για τα γραφεία της στο Μαρούσι: Αποθηκάριο (Κωδ. θέσης: Log 0918). Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών μέσω skywalker.gr – logistics – 28/8/2018.

Πρόγραμμα REGENERATION: Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους ως 29 ετών, απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο, όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα. Προϋπόθεση είναι επίσης η μηδενική ή μικρή προϋπηρεσία καθώς και η Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν αίτηση μέχρι τις 5/9/2018. Για την αίτηση & περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr.

Το 2018, το πρόγραμμα ξεκινάει δυναμικά και, επενδύοντας διαρκώς σε καινοτόμους πυλώνες, λανσάρει το ReGeneration Academy που θα φιλοξενεί προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης, με στόχο να καλύψει το κενό μεταξύ διαθέσιμων θέσεων εργασίας σε συγκεκριμένους τομείς της ελληνικής αγοράς εργασίας και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’, της τάσης δηλαδή των νέων αξιόλογων πτυχιούχων να φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν θέσεις εργασίας.