Title Image

Αθλητική ημερίδα των Special Olympics

Αθλητική ημερίδα των Special Olympics












             
 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 Χαλάνδρι, 5 Ιουνίου 2008

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλ. 210 6860730, 210 6860740
www.www.chalandri.gr
email: press@www.chalandri.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα Special Olympics Ελλάς διοργανώνουν Ημερίδα στα Αθλήματα του Στίβου και της  Κολύμβησης, για να δώσουν την ευκαιρία σε 200  αθλητές του Ν. Αττικής να ζήσουν μια ακόμη αγωνιστική εμπειρία.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη 10 Ιουνίου 2008 και από ώρα 10:00  έως 12:30 στο Αθλητικό Κέντρο  «N. ΠΕΡΚΙΖΑΣ» του Δήμου ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές των οποίων έχει διαπιστωθεί η διανοητική τους αναπηρία από αρμόδιο φορέα και έχουν προπονηθεί στο άθλημά τους, σύμφωνα με τους Διεθνείς κανονισμούς των Special Olympics.


Οι Αγώνες έχουν  στόχο  την διάδοση του μηνύματος των Special Olympics και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα  άτομα με διανοητική αναπηρία που συμμετέχουν  σε αθλητικές δραστηριότητες.


Η  συνδρομή ευαισθητοποιημένων εθελοντών και  ο ενθουσιασμός μαθητών από τα σχολεία του Δήμου Χαλανδρίου – που θα παρευρεθούν  για να παρακολουθήσουν τους Αγώνες – θα  ενθαρρύνουν τους αθλητές των Special Olympics στην προσπάθεια τους αυτή,  γιατί  πάντοτε μας θυμίζουν ότι υπάρχει τρόπος να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να επιτυγχάνουμε στόχους δύσκολους και υψηλούς.


Η Πρόεδρος Γιάννα Δεσποτοπούλου και τα Μέλη του Δ.Σ. των «Special Olympics Hellas»  ευχαριστούν  το Δήμο Χαλανδρίου, τον Μεγάλο Χορηγό των Special Olympics VODAFONE,  όπως και την  εις είδος χορηγό  Coca Cola – Τρία Έψιλον