Title Image

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα “Άσκηση και βελτίωση της κίνησης μέσω υποστηρικτικής τεχνολογίας”

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα “Άσκηση και βελτίωση της κίνησης μέσω υποστηρικτικής τεχνολογίας”

 

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα “Άσκηση και βελτίωση της κίνησης μέσω υποστηρικτικής τεχνολογίας” που διοργανώνει η Ε.Ε.Ε.Υ.Τ. και ο Δήμος Χαλανδρίου.

Το πρόγραμμα θα «τρέξει» για 7η  σχολική χρονιά και η  φιλοσοφία του στηρίζεται στο ότι η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος των παιδιών μας. Η κίνηση και η άσκηση είναι βασικό στοιχείο για την ανάπτυξή τους.   Έχοντας στα χέρια μας αξιόπιστα θεραπευτικά προγράμματα, μέσα από κάμερες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ταμπλέτες,  μπορούμε εύκολα να αξιολογήσουμε και να διακρίνουμε αν οι μαθησιακές δυσκολίες ενός παιδιού οφείλονται σε προβλήματα κίνησης, συντονισμού, μνήμης, ικανότητας συγκέντρωσης ή εύκολης κόπωσης, στοιχεία που επηρεάζουν την απόδοση του παιδιού στο σχολείο.

Καλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση στο https://goo.gl/forms/RBCFqiTi1OZb4fcP2 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2018. Οι συναντήσεις θα είναι κάθε Τρίτη 18:00-19:30 – σε τμήματα – πλην αργιών και σχολικών γιορτών, στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου ( Δαναϊδων και Αντιγόνης ). Ξεκινάνε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018.

Υπεύθυνη προγράμματος κα Κέλλυ Λάππα κιν. 6977656672

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: